mixer PSS simulace předčasně ukončeno bez chyby

E

ezbentley

Guest
Snažím se simulovat dolů pomocí mixéru PSS v strašidlo. RF a LO frekvencí vyžadují malou frekvenci 35MHz beat. Mám ověřeno fungování mixéru pomocí přechodné. Nicméně, když jsem se snažil najít 1dB komprese bod se přehnala PSS, simulace je extrémně pomalý. A simulace zastaví předčasně asi po 3 ~ 4 přehnala PSS iterací. Simulace záznamu okna nevykazují žádné chybové hlášení a analogové životní prostředí by ukázat status "Ready" po ukončení simulace. PSS simulace může skončit pouze tehdy, pokud bych zametl ne více než 3 body, což není vhodné. Dokonce jsem o snížení "počtu harmonických" parametru na 1, ale to nepomohlo situaci. Použití většího beat frekvence by pomohlo hodně, ale můj úkol vyžaduje 35MHz beat frekvenci. Má někdo narazíte na podobný problém již dříve?

Tam by měla být topologie problémy, které ovlivňuje konvergenci simulace, jako jsou vysoké impedance uzlů s ver malé kondenzátory, diferenciální plovoucí linky, smyčky atd. pobočka Je třeba zvýšit počet harmonické místo klesl na simulátoru se sblížil. Tam smět být množství problémů, že účinnost distirb konvergence, včetně chyb kadence, abych tak řekl něco, co je téměř nemožné, že .. Ale kontrola topologie obvodu z hlediska redundance ...

je lepší zkontrolovat ur přechodových jevů jako první. někdy ur dělat osc ale ur neví.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back