Mobilní nabíječka obvodu pomoc

budou účtovat ...... ale bude kazit vaše baterie brzy .... Jsem oběť, která .. později musel navrhnout svůj vlastní dobrý nabíječka s úpravami v okruhu ...

ok. díky za varování mě. ano, jste dokončili okruh?

ano, ale já dávám přednost použití dané společnosti nabíječky,,, ale pokud budete chtít můžu vám ....

Velmi staré indiánské obvod byl navržen tak, aby obvinění 7.2V starožitné Ni-Cad baterie , ne moc 5V nabíječka okruhu v moderní telefon, který používá 3.7V (4.2V při plném nabití) lithiové baterie .

Hej! audioguru, že to není fér. aspoň, že se snaží pomáhat. pošlete mi prosím nějaký dobrý schéma účtovat moje Nokia Mobile. prosím pošlete mi dobře schématu. Díky

Já jsem hádat, že máte novější telefon, než ten starý v Indii. Ale možná i ten váš, je ještě starší. Pokud máte nový telefon pak velmi starých Ind okruh bude vyhodit do povětří.

:) Mám Nokia 1100. Ale standardní poplatek přijít alonge s Nokia Mobile je schopen účtovat každý telefon, který patří společnosti Nokia. Udělal jsem to experiented. někteří dostanou zdarma pomalé a některé jdou velmi rychle. odkazy jsem vyslán na můj první příspěvek bude mobilní Ale jak ckshivaram řekl, že tyto poplatky budou kazit baterie mobilního Protože tam nabíjecí proud je tak vysoká, pak se požadovaná míra. co říkáte audioguru?

Přístroj Nokia 1100 Baterie je 3,7 V Li-Ion. Velmi staré indické nabíječka okruh je tvořen účtovat staré 7.2V Ni-Cad nebo Ni-MH baterie, která je zcela odlišná. Nabíjecí obvod v telefonu a / nebo baterie v telefonu může chytit v ohni.

Ahoj, možná to pomůže ..:)
liich-si.gif
BR

Zdravím všechny. který tranzistor je T1 to? Nenašel jsem jeho list na google.

Dobrý den všem. který tranzistor je T1 to? Nenašel jsem jeho list na google.
Nehledejte v Google pro list. Místo toho vypadají v [url = http://www.datasheetarchive.com] list a aplikační poznámka databáze, PDF, obvody, listy | Archiv list [/url], kde mnozí výrobci jsou uvedeny Díky této malinké SMD tranzistor, který je totožný s BC557B kromě nemůže rozptýlit více než 300mW. Každý trochu PNP křemíku tranzistor bude pracovat v tomto obvodu.

Ale tranzistoru v obvodu je sama o sobě NPN
Jejda. BCP68-25 je střední výkon povrch-nasedl na NPN tranzistor, který je tvořen mnoha západních výrobců polovodičů.

Stačí jít na místo startu, uvědomte si, že když říkáte, mobilní nabíječky, existují dva typy vzorů na internetu. Jedním z těch, které mají připojení k Li-on baterie mobilního tím, že je provádějí, a nabíjení v samostatném režimu. Tyto nabíječky dodat 3.6 nebo 3.7 volty na výstupu druhé jsou ty, které poskytují 5 voltů s kontrolovaným nebo omezený proud, který může být připojen k mobilním přímo a baterie mohou být účtovány, aniž by si to. Tak lze také raději zmínit, jaký typ nabíječky mobilních dáváte přednost, nebo by to chtěla zkusit.

OEM FIT Poprodejní gps hlavní jednotky u všech aut, integraci s GPS / DVD / RADIO / SD / USB / iPod / TV možnosti [url = http://www.oemcargps.com] Oemcargps - OEM Fit následném auta GPS hlavní jednotky pro všechny auta Make. [/url]

Díky za vaše odpovědi. Chci zkusit oba. Mám výše ten, který by dával 3,7 na svém výstupu. může někdo dát schéma nabíječky, které poskytují 5v. Ve výše obvodu Jsem stále pletou asi BCP68-25. je to tranzistor číslo. může mi někdo na výměnu tohoto tranzistoru? Díky

Ve výše obvodu Jsem stále pletou asi BCP68-25. je to tranzistor číslo. může mi někdo na výměnu tohoto tranzistoru?
V mém příspěvku # 16 jsem vám řekl, že je ze strany mnoha západních výrobců polovodičů a je k dispozici všude tady. Nemám tušení, co tranzistory máte ve vaší zemi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back