ModelSim SE 6.0 a SystemC

B

bibo1978

Guest
Chci několik tipů, jak používat ModelSim SE 6,0 sestavit SystemC programy

Ahoj bibo1978,

Najdete detail kroky ve sledovaném / příručky M0delsim Se 6,0.

wadaye napsal:

Ahoj bibo1978,Najdete detail kroky ve sledovaném / příručky M0delsim Se 6,0.

Chci vědět taky.Přidáno po 4 minutách:to ver6.0 podporuje SystemC?další verze? jsem nikdy nepoužívejte ho.

Ano, verze 6.0 do podpory systému c jak Windows, stejně jako verze pro Linux,
Věřte, Linux 5,8 verzi podporuje také systém C.

Zkontrolujte, zda tyto dir v ModelSim instalaci ur
modeltech / examples / SystemC

t MEŘO příkladů SystemC!

hi,
V ModelSim návody najdete spoustu věcí.

S pozdravem,
kul

Já jsem studoval SystemC s ModelSimSE 6.0b.

Chcete-li spustit svůj projekt:
- Vytvořte si soubory (*. cpp a *. h), s editorem
- Z příkazové řádky:
sccom-g file1.cpp file2.cpp / / seznam souborů pro kompilaci (musíte sestavit CPP-soubory)
sccom-link / / propojení vašeho projektu
názor * / / otevřít všechny ladění Windows
vsim top / / start (top modul v hierarchii)
běh 500000 ns / / a spustit simulaci
- Používání grafické uživatelské rozhraní (GUI) z ModelSim:
totéž stepps, s použitím vložky ... kompilovat
... Simulovat
... Zobrazit

Pokud máte nainstalováno ModelSim, v podadresáři .. \ příklady \ SystemC \ sc můžete najít soubor 'run.do' (TCL skript), který obsahuje všechny s této posloupnosti operací.Můžete jednoduše napsat 'do run.do' a užívejte si!

Hovoříme-li o "t MEŘO příkladů SystemC! (Říkal nand_gatesin jeho poselství)" všech projektů v adresáři např. obsahují různé verze stejného designu - Ring buffer.Můžete vidět, že počet SystemC příkladů není tak velká.

hi,
projít modelsim6.0 referenční příručce naleznete v tomto návodu Nápověda možnosti menu.

S pozdravem,
srik.

Nevěřím, že ModelSim nabízí více než holé GCC, aby developer SystemC ..Zkoušel jsem mnoho vývojových prostředí pro SystemC, jako jsou: Visual C , ModelSim, synopse systém Studio, GCC na linux a GCC o Cygwin ..a konečně můžu říct, že GCC je nejlepší ..Nejjednodušším ..a méně hlučné ..

Pokud jste systém Windows uživatele, Vše, co chcete dělat u jsou:
1 - kompilace a simulovat -> GCC pod Cygwin nabídky, které ..
2 - Zobrazit Waveform -> u můžete použít libovolný prohlížeč průběhů (jako gtkwave, také pod Cygwin)
3 - Jistě, pokud potřebujete udělat nějaké skripty, Cygwin také bude kvalitní životní prostředí.
4 - Pokud budete potřebovat debugger, DDD je skutečný dobrý ..Také Cygwin
5 - Pokud chcete vybudovat greaphical rozhraní pro své věci SystemC, TCL je dobrá volba ..

Takže doporučuji GCC / Cygwin ..prostě GCC je základní kompilátor za všechny ty non-free nástrojů.

h ***** p: / / www.model.com / support / release_notes.asp *********Ano, u lze spustit SystemC .. ale před spuštěním u muset stáhnout nejnovější verzi .. zkontrolovat Posílám odkaz ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back