Modelu lidského těla pro XFDTD

M

Mustafa_Engineer

Guest
Ahoj, tady je kompletní CAD soubory pro lidské tělo. jde o Mustafa

Ahoj, omlouvám se za pozdní odpověď. Tyto soubory mohou být použity s XFDTD, jsem si udělal jednoduché simulace se soubory prací. jeho 100% funkční. ale budete muset mít XFDTD první. jde o

můžete poskytnout lidské model CST mikrovlnné studiu, nebo jen lidské hlavě ... plz řekni mi ......................

Hledám to na dlouhou dobu ... Je to bude zázrak, pokud někdo poskytne mu ...

Přátelé, pracuji na tom, snažím se exportovat model z lidské hlavy až XFDTD. DXF soubory. Vrátím se týče

Je to možné? Jsem nenašel, jak export geometrie z oka xfdtd, jen pevné látky být vyváženy .. Jakýmkoliv způsobem, pokud jste dokončil tuto práci mnoho lidí bude velmi šťastná! :)

Děkuji moc! Ale nemohu importovat správně. Nevím, proč. Je to vždycky říkal šifrování .... Zajímalo by mě, zda je moje XFDTD se nepodařilo nastavit.

Ahoj, já jsem s použitím těchto souborů udělat nějakou simulaci antény v blízkosti lidského těla. Tyto soubory 100% funkční. I am using XFDTD6.8. stačí jen udělat: Soubor-Otevřít ... to je vše.

Mustafa_Engineer, prosím, vysvětlit, jak exportovat model z XFDTD do DXF (nebo SMT. Jiného)? Děkuji vám!

Ahoj, jsem se snažil pro export souborů, zdá se, že jeho možné využít tZde pouze soubory s XFDTD. Já používám soubory a 100% funkční. S pozdravem

Děkujeme, že u Mustafa Mohl byste mi prosím mi poskytnout odkaz na XFDTD, které jste a prosím, mohl byste mi srend hlavy Phantom také thank u velmi Salam

Model pracuje .... i chaecked to .. ale když jsem konečně chtěl plot výsledky jsem chybu XFDTD Tento soubor je zašifrován. Šifrovací modul licenční číslo odpovídající tomuto formátu šifrování je nutné, aby tento soubor otevřít. Nepodařilo se načíst id pole! Prosím, ověřte, zda soubor existuje a je ve správném formátu readin (): počet míst = 0%, vystupovat, co mám dělat?? díky:)

Vypadá to, že nemáte správný typ licence. Pravděpodobně budete muset kontaktovat Remcom ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back