Modem kontrolní linky povinné?

O

ojahan

Guest
Ahoj všem, snažím se připojit k mikrokontroléru ARM Huawei MC703 (CDMA EVDO), pomocí Keil knihovny. Mám-li připojení pomocí PC (dial up modem) s RTS / CTS linku používá, je navázáno spojení a přenos dat je v pořádku. Ale pokud RTS / CTS line není použita, přenos dat není v pořádku. Ale pokud mohu použít mikrokontrolér, spojení je děláno (obdrží "CONNECT" zpráva), ale žádné další údaje mohou být zaslány, i když se používá RTS / CTS linku. Stejný firmware se používá pro připojení s SIM900 GSM, a není problém najít, RTS / CTS se nepoužívá. Moje otázky jsou: - Má RTS / CTS line povinné nebo si modemem spolehlivější? Nikdy jsem použít tento ovládací prvek řádek před. - Existují nějaké rozdíly v kompresi kódu, aktivace, bezpečnost atd. mezi CDMA a GSM? Děkuji vám za všechny členy pozornost S pozdravem Ojahan

Ano, komprese kód, aktivace, bezpečnost jsou různé pro CDMA a GSM, ve skutečnosti to složitější CDMA ...... RTS a CTS nejsou nezbytné pro GSM nebo CDMA (GSM moduly typu), ale formodules jako EVDO, že je nezbytné

Děkuji za rychlou reakci. Zajímalo by mě, dělá počítač může automaticky detekovat modem (CDMA nebo GSM) je připojen a použití příslušného kódu. Můžete mi doporučit CDMA modem (značka a model), který již úspěšně souvisí. Možná budu potřebovat pro přechod na jinou značku Děkuji Ojahan

Pro PC si nainstalovat ovladače pro to, EVDO a PC mluvit přes ty ovladače .. Nechtěl jsem to udělat prakticky, ale moji studenti dělají to tak dělá nějaký výzkum na to. Nemohl jsem dělat s CDMA moduly stejné jako GSM moduly dlouho zpět .....[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 18:14 ----- ----- Předchozí příspěvek byl v 18:12 ----------[/SIZE] [/COLOR] Vaše žádost tohave informace o zařízení podpis, ID, jméno a číslo informace, které jste dostane se v ovládacím panelu vlastností zařízení ...

Ahoj, děkuji za informace, jsem se znovu nekontroluje, zda je řidič používá při připojení k počítači, a mohu potvrdit, žádné ovladače nainstalovány předtím, prostě normální vytáčení PPP Myslím, že je třeba analyzovat PC modem komunikace a napodobovat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back