mohou projekty vztahující se k CDMA, OFDM být provedena IDMA

D

Daniz40

Guest
Ahoj všichni, co PPL chci se zeptat, je, že projekty vztahující se k CDMA, OFDM nebo IDMA ...... může být provedena pratically na DSP kit? Já jsem ve své poslední rok starých mládenců. Mám si titul projektu. Chci pracovat na jednom z těchto tecnologies. ale já nechci dělat simulaci v prostředí MATLAB pouze. Chci, aby jej poté, co dělám ji na MATLAB. takže laskavě pomozte mi v této věci. díky

Vím o OFDM, av závislosti na tom, kolik u chtějí zavést (PHY / MAC ,...), které můžete udělat int na FPGA nebo DSP procesor ... To je, jak se firmy prototypování algoritmů. S pozdravem

Děkuji mnohokrát za u ur odpověď. to, co chci zeptat, je, že plz řekni mi některé projekty vztahující se k CDMA, OFDM nebo jakékoli jiné téma související s telekomunikační, které mohou být v praxi realizován. Jsem velmi znepokojen ABT svůj projekt do plz pomozte mi

realizace CDMA na FPGA ve VHDL je to prostě rozšíření Data (nebo hlas) Multiusers .. Můžete však použít FPGA čipy, aby jednala jako TX a RX pracuje se na tom dnes, pokud potřebujete více informací u plz řekni mi,

Ahoj jsem už dokončila implementaci CDMA na FPGA ve VHDL více informací u naleznete na h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?p=653517 # 653517

Samozřejmě. digitální část může být provedena na FPGA a analogové na FPAA

[Quote = bangash] digitální část může být provedena na FPGA a analogové na FPAA [/quote] i analogové části (v některých případech a za použití určitých technik konverze) mohou být implementovány v FPGA

Praktická realizace OFDM není obtížné pomocí DSP procesoru. Pokud jde o OFDM je IFFT a FFT musí být počítán na Tx a Rx, resp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back