Mohu modul GSM je realizováno čipem FPGA?

I googled na internetu, ale nemohu žádné platné informace o GSM modul realizace pomocí čipu FPGA.Pouze na následující odkaz se vztahuje k realizaci GSM modem:
http://www.xilinx.com/publications/xcellonline/xcell_51/xc_pdf/xc_dsp-lyrtech51.pdf

Může někdo darovat mne více informací o tom?Díky moc.

Věřím, že GSM mohl být realizován na FPGA kromě analogových rozhraní, atd.

Víte, pokud by její digitální, jeho možné v FPGA.ale modul GSM má analogové části také.ale nemůžete realizovat analogové části na FPGA.

Doufám, že to pomůže

Mimochodem, co jste chtěli udělat?

Mohu si koupit IC realizovat analogové části a nechat FPGA do digitální části?Chci vybudovat systém založený na čipu FPGA umožňuje posílat a přijímat SMS.

Ano, může to být možnost.ale nemohu poradit IC byste měli hledat.

být upozorněni, že GSM je velmi složitý systém a budete potřebovat udělat spoustu domácích úkolů, než je skutečně začít navrhnout vlastní GSM modul.

A mimochodem, proč chceš design celého GSM modul sebe jen pro posílání a přijímání SMS?

Chci stavět jednoduchý mobilní telefon založený na čipu FPGA.Chci si vybrat FPGA s embedded PPC a pak jsem si nainstalovat Linux OS.Ale já nejsem jistý, zda mohu postavit GSM modul založený na čipu FPGA.Pokud ne, budu muset koupit GSM modul a bude to mě stálo kolem $ 100 USD.Myslím, že je to drahé.

Chtěl bych vám doporučit utratit 100 dolarů!

náklady na kit FPGA EDK (pro PPC) jádra všechno ostatní by byly mnohem vyšší než $ 100

Náklady na pouze GSM modul je 100 dolarů.Neznám cenu vývojový kit.
samcheetah, Můžete mi doporučit nějaké knihy o budování GSM modul?Díky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back