Mohu použít kombinaci montáž a C program PIC?

E

extradeath

Guest
Vážení přátelé, já jsem nějaký hloupý dotaz, může [color = red] [size = 6] jsem použít kombinaci montáž a C program PIC 16F877. [/size] [ / color] Jinými slovy, já jsem funkce napsaný v C, které mohu jen těžko udělat na montáž FFT, a já nevím, motyka použít C v úpravě registrů. Tak jsem chtěl volat FFT funkce z montážní rotine ... To může být děláno ....????? Odpovězte, prosím, co nejdříve .....

můžete volat montáž uvnitř c a k tomu, že budete muset použít c kompilátor, že váš kód byl psaný ..., v níž c kompilátor to bylo napsáno??

Dalo by se použít knihovník. Make knihovnu s c funkce, pak můžete volat ze zadku. PS. Je velmi snadné použití c nastavit registry, tak jednoduché, jak PORTA = 1; V h souboru jsou definovány všechny bity, takže si můžete udělat, (Použití mcc18 kompilátor) //------ Přečtěte si eeprom unsigned char read_eeprom (unsigned char adresa) {EEADR = adresa EECON1bits.EEPGD = 0; EECON1bits.RD = 1; návrat EEDATA;} //------ Napište eeprom neplatné write_eeprom (unsigned char adresa, unsigned char data) {EEADR = adresa EEDATA = data; EECON1bits.EEPGD = 0; EECON1bits.WREN = 1; EECON2 = 0x55; EECON2 = 0xAA; EECON1bits.WR = 1; while (EECON1bits.WR); EECON1bits.WREN = 0;}

můžete napsat v assembleru CCS kompilátor, protože to c # kódu asm. . . kód shromáždění. . . # Endasm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back