Mohu použít multilicence soubor?

L

liuzhili

Guest
Mám software se musí začít. / Lmgrd license.dat například, když chci spustit software, musím začít licenseA.dat, a chcete používat software B, musí licenseB.dat ,..... Mohl by to vše licenseX.dat běží ve stejnou dobu? Pokud je možné, jak to? Stačí spustit jeden po druhém? Děkuji vám!

Pokud používáte plovoucích licencí, můžete mít více licenčních serverů (více instancí lmgrd) běží na různých portech pro licenční server. (Například, kadence licenční server běží na 27000 Synopsys licenční server, na 27001 a tak dále ...) Pokud používáte uzel uzamčené licencí můžete sloučit všechny licence souborů.

[Quote = mami_hacky] Při použití plovoucích licencí, můžete mít více licenčních serverů (více instancí lmgrd) běží na různých portech pro licenční server. (Například, kadence licenční server běží na 27000 Synopsys licenční server, na 27001 a tak dále ...) Pokud používáte uzel uzamčené licencí můžete sloučit všechny licence souborů. [/Quote] Prosím, odpusť mi, že se ptám jak mám vědět, jestli se jedná o plovoucí nebo uzel zamčené?

Ano, použít 1 licence.file pro všechny mé výrobků začínají od PSD - MAX-Quartus-SYNPLICITY-zesílení, a tak dále, a já Nepoužívejte lgmr mohu použít pouze systémové proměnné, která připojit k souboru: oops:

Chcete-li zkontrolovat, zda máte uzel se zámkem nebo plovoucí licence: 1. Zeptejte se svého správce systému:) 2. Zeptejte se, kdo prodal vám software:) 3. Viz licenční soubor. Pokud se první řádky obsahují server a DAEMON definice máte plovoucí licenci. Pokud máte pouze funkce, které jste node-Locked licence:)

Po kroků geconom mentiond naleznete na FLEXlm manuálu, který vám prodejce eda! existuje několik metod pro to (předpokládám, že všechny Vaše licence jsou vázány na stejném uzlu!): 1.run lmgrd jeden pro každou z vašich lic. se správnou cestu. 2.attach seznam funkcí a démon cestu z jednoho lic. do jiného a spustit jen jeden lmgrd. BEST!

[Quote = goodboy_pl] Po kroků geconom mentiond naleznete na FLEXlm manuálu, který vám prodejce eda! existuje několik metod pro to (předpokládám, že všechny Vaše licence jsou vázány na stejném uzlu!): 1.run lmgrd jeden pro každou z vašich lic. se správnou cestu. 2.attach seznam funkcí a démon cestu z jednoho lic. do jiného a spustit jen jeden lmgrd. BEST! [/Quote] Omlouvám se! Ale to nefunguje dobře, pokud je daemon a lmgrd je velmi odlišná verze.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back