mohu rozhraní GPS, GSM a paměťový čip na jeden PIC?

G

Gokul_India

Guest
Mám v plánu zavést omezení rychlosti v požadované oblasti .. RF způsob, jak toho dosáhnout, je již k dispozici .. Ale chci to zkusit to s GPS .. GPS pozice zóny omezení rychlosti, a také potřebné rychlosti by měly být uloženy v paměti čipu (jako databáze) .. GPS v jedoucím vozidlem je nepřetržitě monitorován a ve srovnání s již existující databázi .. GSM se používá pro všechny aktualizované podoby v datovém omezení rychlosti ... Takže jsem třeba rozhraní GPS, GSM a paměťový čip na mikrokontroléru PIC (16F877A) .. Je to možné? jak na to? co vše komunikaci bych měl použít pro propojení těchto modulů, a to, co všechny piny mám použít ...

Je to praktické ... Chápu z prohlášení by měly být všechny auta mají GPS, nebo jak je tento pojem používá v projektu ... I dont si představit, jak je možné využít GSM a GPS pro účely ..........

GSM a GPS jak používat UART. Tak třeba PIC s 2 UART. PIC16F877A jeden UART. Je také možné dělat UART software, ale je to také těžké. Snažil jsem se. Snadný způsob, najít další PIC s 2 UART.

Gókulu, pokud mluvíte o příjem signálu GPS, a zprávu přes GSM, lze jistě udělat s jedním UART. Je-li jeho příjem a odesílání zpráv s GSM a příjem signálů přes GPS. Můžete si stále, že s drobnými úpravami v hardwaru, vzhledem k tomu, že můžete buď přečíst GSM nebo GPS a daném okamžiku ne obojí. Potřebujete-li oba, a téměř ve stejnou dobu. Navrhuji, abyste měli trochu bang možnost používat jiné IO pin. Pokud jde o paměť jde, můžete použít interní blesk, nebo EEPROM. Díky své požadavky jsem hádat, že to je více technických projektů, a proto jsem navrhl paměť by měla být dostatečná. Pokud stále potřebujete více přidat I2C EEPROM. Vše nejlepší. S pozdravem Sachin

Ahoj Možná nikdo se snažil trochu bouchat metody, a většinou mluví podle toho, co si přečtou v knihách ... Jeho velmi obtížné získat přenosovou rychlost na 4800 a výše ... Hlavně bit bouchání je realizován za přenosová rychlost nižší než 600bps .............

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back