Mohu zvýšit swap velikosti bez přeinstalace Linux?

S

safwatonline

Guest
mohu zvýšit swap velikosti w / o přeinstalování Linux, také jsem slyšela, že bych mohl udělat soubor, který se chová jako swap je to pravda?
Pozn.: Já jsem pomocí FC3
jde,
a.safwat

Ahoj, swap je v oddílu, takže pokud změníte velikost oddílu můžete získat více odkládacího prostoru.

S pozdravem

thnx za odpověď, ale idea je, že já dont mít SWAP, také to může být problém v případě, že swap je obklopen aktivním paritions?
tak se zeptám jinak, jak vytvořit nové SWAP?
thnx znovu

Ahoj, ok fisrt musíte mít prostor bez oddílu, když don `t mít, měli byste změnit velikost partition získat volné místo.Po použití fdisk nebo vaše přednost program vytvořit oddíl s typem linux swap (82).Poté, co tento formát nové swap partition s příkazem mkswap / dev / "můžete swap oddíl" Příklad: mkswap / dev/hda3.Nyní je potřeba upravit soubor / etc / fstab a přidejte tento řádek:
/ Dev / "můžete swap partition" none swap sw 0 0S pozdravem

Muž na takové problémy první věc, kterou je Google .... tak na hledání Google, nejrychlejší pomoci ....

Pokud vše, co chci, je velikost partition SWAP zkuste Partition Magic.To umožňuje měnit velikost většiny druhu obvyklé dělení (zkuste poslední verzi).

Také můžete použít soubor pro SWAP.Pro tento bod na soubor, který jste v mkswap velení místo zařízení odkazují jeho manuálové stránce.A upravit / etc / fstab poté.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back