Moje LCD nefunguje správně

D

deepak.thakur

Guest
dělám projekt průmyslové časovače pomocí AT89S52 ucontroller, ve které jsem pomocí LCD jako displej, problém je, že když začnu časovač po nějaké době mé LCD je narušen a číslo se zobrazí náhodně na jiném místě a některé další chracter také bude zobrazovat, prosím, pomozte mi

s ohledem
Deepak

Možná to timer se obvykle používá pro zpoždění LCD funkci a jste rekonfigurace, že pro vaše účely?

Myslím, že potřebujeme ur zde kód becoz mohou být ur chybí některé základní věci v ur kód.

Jde o
Chanchal

deepak.thakur napsal:

dělám projekt průmyslové časovače pomocí AT89S52 ucontroller, ve které jsem pomocí LCD jako displej, problém je, že když začnu časovač po nějaké době mé LCD je narušen a číslo se zobrazí náhodně na jiném místě a některé další chracter také bude zobrazovat, prosím, pomozte mis ohledem

Deepak

můj kód je příliš velký cca 1300 řádků, protože to varible časovač je jen část mé kódy mé další fuction je také provádět, pošlete mi prosím žádné kódy, které se týká můj problém, budu velmi vděčný u

s ohledem
Deepak

deepak.thakur napsal:

můj kód je příliš velký cca 1300 řádků, protože to varible časovač je jen část mé kódy mé další fuction je také provádět, pošlete mi prosím žádné kódy, které se týká můj problém, budu velmi vděčný us ohledem

Deepak

deepak.thakur napsal:

můj kód je příliš velký cca 1300 řádků, protože to varible časovač je jen část mé kódy mé další fuction je také provádět, pošlete mi prosím žádné kódy, které se týká můj problém, budu velmi vděčný us ohledem

Deepak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back