MOJE RAM pro mikrokontroléry PIC16F877A je plná

M

MahmoudHassan

Guest
MOJE RAM pro mikrokontroléry PIC16F877A je plný ...! Mám jen jeden globální proměnné .... 220 řádek kódu, co dělá ram plně rád, že? já nevím, co mám dělat? Moje představa je, aby zahrnovala další RAM z pic (je tam je něco takového! si jistý ..!), pokud tento nápad je v pořádku to, co RAM výroby? a jak to rozhraní pro PIC? nějaké návrhy na jiné řešení? díky

Může u prosím vložte svůj kód a zjistit, které kompilátor a assembler, který používáte

Pokud potřebujete další RAM FM33256 má 256K SRAM (tam je také 16K verze) [url = http://www.ramtron.com/products/integrated/processor-companion-product.aspx?id=1] FM33256 F -RAM paměti Katalog | Firma RAMTRON International Corporation International [/url] rozhraní micro je SPI

MY RAM pro mikrokontroléry PIC16F877A je plný ...! Mám jen jeden globální proměnné .... 220 řádek kódu, co dělá ram plně rád, že? já nevím, co mám dělat? Moje představa je, aby zahrnovala další RAM z pic (je tam je něco takového! si jistý ..!), pokud tento nápad je v pořádku to, co RAM výroby? a jak to rozhraní pro PIC? nějaké návrhy na jiné řešení? díky
RAM je také používán v proměnné, ale jak saeed_pk řekl nějaký nápad kódu by pomohlo. Dalším řešením by bylo jít na PIC18F4620, který má větší RAM a prostor, který je jednodušší použít ze stránky / banky vybrat základě, jako je přímé oslovení pro paměť.

Omlouváme se za chyby, které jsem programoval to v MikroC připojen kód projektu a protues souboru Díky za vaše odpovědi a váš čas všechny ocenil pomoc

Nevím, to kompilátor, ale prosím, zkontrolujte nastavení přístroje. Výpis z vygenerovaného souboru LCD_DISP.log: " Dostupné RAM: 80 [bajtů], Dostupné ROM: 4096 [bajtů] " Zdá se, že to není pro PIC16F877A ...

oh ... to funguje .... Zdá se, že jsem byl příliš ospalý dělat chyby jako to, ale pokud to opravdu stalo, jak mohu vyřešit problém, takhle?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back