Mos okruh problém

S

srikanth1986

Guest
Ahoj,

Prosím vyjasnit tyto otázky pro daný okruh.Měl jsem simulované okruhu v koření a dostal potvrzené výsledky.(Napětí zdroj připojen mezi Y a země)

1.Proč je V / I přes odpor nerovná R rezistoru?
2.Co určuje odpor páru MOS?
3.Co určuje proud přes pár MOS
4.Vysvětlete prosím, proč uzel napětí jsou takhle?
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Jste si jisti, není nic připojeno na P nebo Q jiné než to, co jste líčil?

Nemělo by se stát, že V / I přes odpor R není rovna R. .......

Ne, připojený nic není ...Mám ověřeno operaci ještě jednou ...Stejných výsledků ...

R hledá přes Y, která se rovná 37,5 je vlastně celkový odpor mezi Y a hřiště, to je důvod, proč to není ve výši 20 ohmů, který je samozřejmě menší než celková protože to je jen část z shrnutí celkový odpor, který je (od Y) 20ohms Res z kanálu tranzistoru 1 Odolnost kanálu tranzistoru 2Přidáno po 2 minutách:

pro číslo 2:eek:dpor páru MOS je určen délkou kanálu, šířka, UxCox, atd..

Problém s firest část problemm je:

Pokud se podíváte na Vy, VQ, a já vztah [Vy-VQ] / I = R není platný.To je to, co podle mého chápání, je asken v první části problému.

@ Subharpe: Přesně tak ...Nechápu, proč rozdíl v VG by způsobilo "porušení" v ohmech zákon ...

ok vlastnost ...
můžete dát zdrojový kód, který jste použili při simulaci v Spice?

hmm ...Nemůže dát, že se ..Společnost vlastní vidíte ...Já však bude vám prohlášení, že budete potřebovat ...

Potřebuji vědět parametrů, které jste použili ve své NMOS, přesný uzel umístění, pokud jste použili LASI jako svůj editor schémat a koření jako svůj výstup generátoru, možná jste si chyby NTXT nebo PTXT, které jste zadali, nebo možná záhlaví kód, který jste použili je nesprávná ...

Virtuoso v Cadence se používá editor a HSPICE jako simulátor ...Používá se standardními balíčky pro opce a zahrnuje ...

Určitě a nepochybně mají chybu někde.
To může být při čtení napětí, proud nebo pracovní bod simulace ani konvergované.
Ohm právo by mělo být OK na rezistoru bez jakýchkoliv pochyb!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back