Mosfet Switch 28V a 0V?

T

themaccabee

Guest
Ahoj, potřebuji používat 0V a 28V přes náklad, se spínacím signálem TTL a obvod by měl být schopen získávat a potopit proudu. Jaká bude nejméně komponent a většiny effcient provádění.? I v současné době hledá na design podobný méně než jeden .. a chcete, aby 0V-5V místo tam. Změně a zenerovy diody? Do této konfigurace má nějaké problémy? zda existuje jakékoli méně komponent, integrovaný čip jako řešení Díky za každou pomoc. Pokud jde o [url = http://images.elektroda.net/6_1303735540.jpg]
6_1303735540_thumb.jpg
[/url]

stejně jako jsem si všiml, vše co chcete udělat, je použít 28V a 0 v celé aload, budu za to motor pro jednoduchost. IRF je dobře agood volba Doporučuji IRF1010, všechny irfs jsou stejné (GATE, DRAIN, ZDROJ) .. (Jednou použít signál k bráně (max. 20volt,) se strhnout odpor 10k a odporem omezit proud základu, ale série rezistor je založen na napětí brány signál (opět musí být v rozmezí 20volt). Jakmile použít tento signál napětí vypouštěcí je připojena ke zdroji. vše, co chcete udělat, je připojit zdroj kolík na zem a vypouštěcí čep na jeden drát z motoru a další drát do + ve powersupply (který bude 28V) a aplikovat + VE signál k bráně (max. napětí 20 a donot zapomenout pulldown a série odpory) a motor běží:..), pokud vaše používají TTL úrovni jako MICROCONTROLLER nebo jednoduché logické hradlo. dal 10kOhm odpor Seris omezit proud základu. Pokud jste zmatení, nebo je to nepomohlo. řekni mi, budu čerpat vás aschematic. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 23:00 ---------- Předchozí příspěvek byl v 22:57 ----------[/SIZE] [/ COLOR inaddition], pokud je zátěž amotor nezapomeňte dát ashunt dioda elimnate zpět EMF (Rychlá obnova ONE)

Ahoj, mám potřebu použít 0V a 28V přes náklad, se spínacím signálem TTL a obvod by měl být schopen zdroje a dřezu proud
Jaký druh nákladu budete připojení a jak. moc aktuální to bude potřebovat? Alex

Jaký druh nákladu budete připojení a kolik to bude aktuální potřeba? Alex
Ahoj, zátěž je jen polovodičové zařízení .. současný požadavek, maximum je 200 ma zdrojem a dřezem ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back