MOSFET variabilní napájení

W

wizpic

Guest
Zdravím všechny mám veškeré podrobnosti lavice proměnné MOSFET zdroj myslela, že to může být zajímavé pro někoho. Je to naskenované článek v roce 1994 spec 0-0-30V 2.5A současný limit jsem postavil a funguje to senzační wizpic

ahoj Wiz a všichni se snažíme udělat tento projekt s pic.and jsme našli MOSFET řidič ir 2105. ale nejsme si jisti, co dělat jakékoli help.any režimu by velmi pomohlo us.thanx předem

do vyhledávání na této stránce pro digitální zdroje Elktor přece jedno použití pic byste mohli použít, aby vám pomohl, budete muset použít op-amp, nebo můžete použít ust. pic k ovládání zdroje i se nahraje wizpic

[Quote = wizpic] Zdravím všechny mám veškeré podrobnosti lavice proměnné MOSFET zdroj myslela, že to může být zajímavé pro někoho. Je to naskenované článek v roce 1994 spec 0-0-30V 2.5A současný limit jsem postavil a funguje to rozbíjení wizpic [/quote] Wizpic, doufám, že jste stále v okolí. Kde jste transformátor pro tento projekt? Mám všechny díly s výjimkou transformátoru a "TIC V106D" a "ZTX650". Díky

Pěkné místo ... Transformátor má dvojče sec. vinutí a lze objednat u RS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back