motor pro continouous pohybu

E

engkeat

Guest
můj přístroj pomáhá plnit loket kontinuální pasivní pohyb cvičení.Mohu mít nápad od vás, jaký typ motoru je vhodný k použití?motor musí být použité nízká hladina hluku, může vydržet nepřetržitý pohyb po celé hodiny, aniž by rozptýlila hodně síly (hot), nastavitelný úhel rozsah.Původně jsem v plánu použít krokový motor, ale slyšel jsem, že krokový motor rozptýlí spoustu energie, pokud jsou použity pro dlouhé období, každý nápad od vás?

Stepper je ideální pro odolávat kontinuální pohyb.U Také můžete zkusit servomotoru.

Otázku nelze odpovědět bez znalosti použití parametry (otáčky, kroutící moment, zrychlení profil, přijatelná velikost).Obecně platí, že motory (konvenční nebo bezalkalické) může DC lze očekávat, že poskytne nejvyšší effiency a zvláštní sílu.

), I expect that your actually needing a drive with a gear rather than a simple motor.

Z vašeho popisu (např. nastavitelný úhel rozsah),
očekávám, že vaše skutečně potřebují řídit s použitím zařízení, spíše než jednoduchý motor.
, but it has a limited total lifetime of some 1000 hours, while brushless DC or stepper and AC motors have a life expectancy of many years.

Také konvenční DC motor může být provozován nepřetržitě několik hodin,
ale má omezenou celkovou životnost asi 1000 hodin, zatímco bezkartáčový DC nebo krokové a AC motory mají délku života mnoho let.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back