Motorola 68K - 68332

D

dsperate

Guest
Potřebuji radu pro kompilátor pro Motorola 68k (68.332). Marius

Možná singlestep sds7.0 je lepší. Nebo můžete využít software IDE, něco jako Codewarrior za 68K, atd.

Ahoj kluci! Odkaz ke stažení je od Ashware.com rozbité! Může někdo pomoci Jak najdu GccAshware68K.exe. Díky předem.

Ahoj dk614nd. Jak už jsem zmínil tento odkaz je nefunkční a není k dispozici. Můžete mi dát jiný odkaz? Díky předem. Bye.

Dobrý den Vážení dk614nd. Je to skvělé. Díky za Vaši přízeň. Bye. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 hodin 12 minut: [/color] [/size] Ale není to poslední verze! Poslední verze je asi o 23 megabajtů! Tento soubor je 14.5mb!

Použil jsem WinRAR, WinZip, pokud u použití bude velikost 23MB.

Pracuji s eTPU na MPC5554. Můžete mi dát nějaký ukázkový kód s použitím tohoto komponentu.

GNU pomůcky, pořádané Ashware lze nyní nalézt na ashware.com / software.htm. Starší odkazy zveřejněny v tomto tématu již nejsou platné.

Potřebuji radu pro kompilátor pro Motorola 68k (68.332). Marius

Možná singlestep sds7.0 je lepší. Nebo můžete využít software IDE, něco jako Codewarrior za 68K, atd.

Ahoj kluci! Odkaz ke stažení je od Ashware.com rozbité! Může někdo pomoci Jak najdu GccAshware68K.exe. Díky předem.

Ahoj dk614nd. Jak už jsem zmínil tento odkaz je nefunkční a není k dispozici. Můžete mi dát jiný odkaz? Díky předem. Bye.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back