MPEG4 anatomii??

S

Samar

Guest
může ne mi poskytnout informace týkající se strukturace MPEG4 ... mám na mysli strukturu MPEG4 .... GOP-makrobloku atd. ... infact, mám zájem o minutu podrobnosti ....

Díky

Zde je ITU-T standard, že by mělo uspokojit všechny vaše potřeby.

~ Kalyan
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

to, co potřebujete?
Moje ms práce se zabývá video kódování a mám software se zdrojovými kódy a mnoho článek o MPEG4 a H.263.Pokud si uvědomí, co potřebujete plz relé tento post pro upload to.Přidáno po 8 minutách:této poslední verze testu softwaru pro H.263
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ahoj můžete najít podrobnosti o MPEG-4 struktury v knize Iain E. Richardson s názvem "H.264 a MPEG-4 pro kompresi videa, Video Coding pro příští generace Multimedia", a tato kniha je k dispozici na edaboard ..... . vše, co musíte udělat, je vyhledat a stáhnout tuto knihu .... Pokud se vám nedaří najít to pak mi prosím řekněte.
S pozdravem,

Ahoj Swahlah,
Opravdu si toho vážím jestli by mi dovolte know-how, aby si knihu jste se zmínil ..
Díky

Vážení qazxsw,
Mám tu knížku o
forum95.html
forum ......
Můžete také hledat v této oblasti.

-S pozdravem

Vážení swahlah,
Díky za odkaz.Nemohl jsem najít přesný knihu, ale jiné ty dobré.

Vážení qazxsw,
Existují i jiné dobré fóra, které by bylo velmi užitečné, a já bych důrazně doporučujeme, abyste k vyhledávání video související data na těchto fórech ...
Mimochodem, co přesně děláte, a od místa, kde patříte ...
Pokud budete chtít pak mi poslat email na swahlah (at) yahoo.com

forum66.html
forum68.html
forum67.html

S pozdravem,

Kniha je tady
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=72087&highlight=h 264 mpeg4 video compression

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back