multi-CPU IE3D 12

H

how_many

Guest
Nazdar,

Mám licencovanou verzi IE3D 12 na systém se dvěma dual-core (2x2) procesory.IE3D manuálu se uvádí, že ver.12 roku multi-procesor je podporován řešitel SMSa - jak jsem pochopil, to znamená, že matice řešitel sám může využít všechny dostupné procesory pro zpracování každé jednotlivé frekvence bodu, na rozdíl od sítě distribuované simulace, které řeší různé frekvence každého CPU.Je to správné?
Hledala jsem na způsob, jak umožnit multi-CPU podpora řešitel with no luck.Má to potřebují samostatnou licenci, nebo mám špatnou interpretací těchto informací?žádné odkazy ocení.

Díky,
Sree

Můžete použít více-procesorů na jednu licenci.Pro distribuované licencí může každý uzel používat více procesorů.Pozdravy.

Hi Jian,

díky za vaše rychlé reakce.

you use multi-CPUs on the single license?

Moje otázka zůstává nezodpovězena - tak jak se používá
multi-CPU na jednu licenci?Když jsem spustit simulaci a kontrolu správce úloh, proces ie3dos.exe je pouze o 25% (jeden procesor) z celkového CPU.

-s

HI, how_many:

Není to celý proces je pomocí více procesorů.To je jen část.Stále pracujeme a zkoušení na další podpoře více procesorů.Pokud se budete dívat na proces, uvidíte všechny 4 procesory se používají pro některé procesy.Je však zahrnují mnoho validace.Některé části kódu je ještě pomalejší pomocí multple CPU a musíme zavést vhodný způsob, takže výkon může být posílen s více procesory, místo zpomalení dolů.To je důvod, proč jsme stále ještě potřeba používat jediný procesor pro některé procesů uvnitř simulace.Pozdravy,

oh ok ... díky za objasnění, že Jian.Nevěděl jsem, jestli jsem měl k tomu, aby více procesorech v Options někde, to je důvod, proč jsem byl zmatený.těšíme se na plné multi-CPU support!

pozdravy
sree

Hi how_many & jian

Když jsem se podíval na výkon (task manager) jsem si všiml, že ve 2 HT xeon 32bit výpočet matice a řešitelem využívá pouze 25% všech cpu, ale ve 2 HT xeon 64bit matice výpočtu zůstává 25%, ale pouze řešitel využívá CPU na 100%

Jian Nevím, proč tam je rozdíl mezi řešiteli běží 32bit a 64bit stroj.

pl

Ahoj, plazma:

Multi-CPU jeden používá více paměti.Je možné, že Win64 IE3D motor je schopen vyčlenit dostatek paměti RAM pro multi-CPU, zatímco IE3D Win32 motor není vzhledem k limitu 2 GB.Prosím, zkuste například menší a měl by být schopen využívat multi-CPU.

Pozdravy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back