multi-přístroj Assura LVS chybu

U

Usman Hai

Guest
Ahoj kluci,
Když spustím LVS na obvod obsahující FETs s více deices pak jsem obvykle dostanete LVS chyby pro toto zařízení.Chyba je poškozeno zařízení.Řekl jsem, obvykle proto, že u některých zařízení je nevykazuje tato chyba.Tak jsem si na cestu se dát exkluzivní m počtu zařízení paralelně (nikoli pomocí m-device), ale to dělá schematickém velmi chaotický.(M-FYKI zařízení Teda m-zařízení paralelně, nikoliv m-prsty).
Každý, kdo nemá ani tušení, jak se vyhnout této chybě LVS bez výslovného uvedení m počet zařízení souběžně v schematickém.

Je třeba pracovat s "m-device" je-li vaše LVS pravidel obsahuje potřebné instrukce,
např. "permuteDevice (paralelní mos parallelMOS)" v Kejdens LVS (spolu s tím spojené postupy "paralelně" a "parallelMOS").

Ale - pokud ne -
je tam i jednoduchý work-around: Místo instantiating m zařízení souběžně, můžete použít jediný symbol a množte se symbolicky jednoduše tím, že rozšíří své jméno do autobusu struktura: místo (např.) "M0" vy jméno je "M0 <7:0>" (nebo "M0 <8:1>" nebo "M0 <1:8>" nebo "M0 <9:16") ...a budete mít 8 zařízení souběžně.Toto funguje pro všechny přístroje - alespoň s Kejdens nástroje.

Ano, jsem to a <x:y> metoda funguje.Budu se dívat do pravidel soubor najít to, co bylo uvedeno.Díky i tak.

Tri jít přes palubu.Mělo by být sloučení zařízení v porovnání ruls.Podívejte se na to jeden.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back