Multi-vstupní XOR Gate - princip?

Z

zeeshanzia84

Guest
Dobrý den, jsem zvyklý na to vědět, ve škole, ale nemůže vzpomenout to teď. Vím, že dva-vstupní brána XOR dává vysoký výkon, kdy vstupy jsou různé. Ale co více-vstupní brána XOR a multi-vstupní brána XNOR. Pomoci by se moc líbí.

Nemyslím si, že tam je takový brány. Když kaskády XOR brány (jako kaskádové 2-vstup AND a nejvzdálenější regiony), dostanete parity generátor / kontrolu.

Ne ve skutečnosti to přece existuje. Pamatuji si ji studoval v mém LOGIC provedením a spínacím TEORIE přednášky! Je to buď dát vysoké, když ne. z maxima na vstupech je dokonce nebo (a to je místo, kde jsem zmatená já), když ne. z minima na vstupu je dokonce.

To dává 1, když je ODD počtu vstupů na vysoké logické úrovni. XOR jednoduše přidá vstupy, bez nést.

Ahoj, hezký předmět opravdu. Zde je odkaz dostal od Google pro 'multi vstup XOR' odkazuje, https: / / users.cs.jmu.edu/abzugc...ADUATE/New/Points-to-Ponder-for- Týden-1.doc Jak na dokument, multi vstup XOR výstupy na vysoké, když jeho vstupy jsou lichá čísla z výšek a vstup Multi XNOR výstupy vysoké, když jeho vstupy obsahovat sudý počet výšin. Je zřejmé, že více vstup XOR je i generátor parity a XNOR parity Odd generátor. Některé jak intuitivevly stále cítím, že více vstupů XOR měla být definována jako negativní detektor logiku náhoda. Měl by mít produkoval výstup vysoké, pokud, a pouze tehdy, pokud jeden ze vstupů je vysoká. Mimochodem, existuje nějaká logika pro tuto funkci? S pozdravem, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

Dobrý den, více vstupních XOR (lichá parita checker) logický prvek je přítomen jako stavební kámen v programovatelných logických obvodů. V grafické zobrazení syntetizoval logiky (technologie mapa), více vstupních XOR brány reprezentuje tuto funkci. Řekl, negativní náhoda nebo one-hot kontroly vyplývá, složitější logiku než n-XOR, protože to nemůže být snadno kaskáda. Copak ještě vidět žádné symetrie vlastností této logiky. Raději "odvodit" z počítat trochu HDL smyčku, měl by kompilátor zvolit provedení. S pozdravem, Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back