Myšlenky na závěrečný rok projektu s PIC16F877A a LCD

M

Metabolic_7

Guest
v současné době dělám můj poslední rok, ale je třeba udělat projekt není jistý, co do.Need použít PIC16F877A a LCD s nic, může mi někdo pomoct

Jen bych jít na webových stránkách firmy Microchip a hledat jejich appnotes, že mají spoustu věcí. Pak možná můžete spojit dvě z těchto dostat něco nového. Například, máte tam AppNote o připojení LCD na PIC, ale potom, co se vám zobrazí? Možná budete stavět ohmmetr, s LCD displejem. Tam je AppNote na ohmmetry, taky.

digitální hodiny, vypadá hezky, ale problém je v tom i'can kopie z MPLAB webové stránky, protože to je jako copyride

Nikdo neřekl, že byste měli kopírovat. Ale můžete inspirovat. Pokud jste viděli něco, co se vám líbí, pak přijít s něčím novým, přidejte do něj a budete vyrábět zcela jiný produkt, s novými funkcemi. Například, digitální hodiny, které také zobrazuje teploty čas od času? Možná to má alarm, taky?

To je stejná věc, kterou jsem postavil. Hodiny, které ukazuje teplotu stejně. A ano, to mělo alarm taky: D. Vlastně to měl oba, denní a hodinový alarm. http://www.edaboard.com/ftopic314427.html I když se mi nebude vadit, někdo 'kopírování' můj projekt, ale vážně poradit se dostat 'inspirovat'. Inspirace byl důvod, proč jsem neměl 'kopírovat' můj projekt a proč jsem se rozhodl postavit od nuly. IMHO, já si nemyslím, že stavba hodiny / teploměr by vám skvělé známky ve svém posledním roce projektu. Chtěl bych postavit něco užitečného a nikdy se snažil někdo dříve, kdybych vás ;-) jde, Seemanta

Právě jsem dokončil poslední rok, a moje skupina (4 osoby), jež v tuhém stavu anemometr (zařízení na měření větru). To nefunguje na konci, protože složitost projektu, ale udělali jsme velký pokrok. Jsme se nakonec dostat, protože jsme se snažili něco nového a udělal slušnou práci na ní pracujeme. Použili jsme pic MCU a software Java balíček pro zobrazení data. Souhlasím se snaží něco, co nebylo předtím. Stimuluje si myslet za sebe a ne jen kopírovat to, co již bylo učiněno.

Plně s vámi souhlasím. I ve svém posledním roce já a můj partner z řídícího letového provozu, který by byl v reálném čase v přírodě. V tom smyslu, že by se změna délky jeho signalizační světla v souladu s dopravním proudu. A jak jste řekl, pro nás také to nefungovalo, jak se očekávalo. Ale máme plný je vzhledem k rozsahu prací a to jak v pojetí a velikost výsledného prototypu ;-) jsme použili asi 20 laserové senzory založené a měla docela složitý algoritmus, aby vypracovali trvání provozu signálů. A pro náš projekt jsme také dostali finanční prostředky od místní vlády, která v Indii je velmi obtížné se dostat. Ano, tohle jsou ty časy, kdy jste vlastně učí! Vše nejlepší pro vaše budoucí projekty! jde, Seemanta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back