My pouze pracovní PIC18F Programátor (JDM s externím napájením)

L

LOLsim

Guest
Chtěl bych sdílet frustraci s mým PIC18F4520.Jsem postavil 3 různé verze JDM & JDM2 programátor a všechny z nich nefunguje.Olimex JDM ( původní schéma ), aktualizované JDM s 22-100pF capacitor & 100ohm odpor, JDM2 na Instructables.Všechny z nich nefunguje.

Mám tady pracovní programátor pro PIC18F4520, není si jistý, jestli to funguje s jinými PIC18F a další PIC verzi.Nejsem si úplně jistý, co programátor to je.Mám to z mé lektorské poznámky, bylo uvedeno, že jako JDM programátor.To vyžaduje 15V vnější zdroj energie.Všechny země ve schématu je připojen ke zdroji zemi moc, ne RS232 nebo PIC.

Vyměnil jsem BC546 s 2N2222A (společné NPN BJT) a BC556 s PN2907A (společné PNP BJT).

Nejsem si jistý, zda je možné nahradit 78L12 s LM7812.Věřím, že 78L12 používá pouze 100mA a LM7812 používá 1A.

Může mi někdo pomoct?

P / S: Nikdy jsem neviděl tento programátor kdekoliv a doufám, že to může pomoci těm se snaží dostat své PIC18F práce.

Řekl bych, že víc vaše frustrace leží starobylé JDM typu programátor, a nikoli s 18F4520.Jsou to prostě nespolehlivý s moderním OS a GHz počítače, plus nemůžete použít USB adaptéry s nimi (legacy porty jsou mizí rychle z počítačů a všechny jsou pryč, ale na laptopech)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back