Náhodné Test Generator a semenářství

S

shaikss

Guest
Mohl by někdo pls vysvětlit význam osiva v náhodném generátoru testu?
Proč výstup se změní, když hodnota osiva změny?

hej jeho jednoduché kámoš ....
náhodný test generátor není nic jiného než funkce vstupní parametr nazvaný osiva ....
tak jako semeno se pohybuje ... výstup se také může lišit, která závisí na tom, jak je implementována funkce tht ....

semeno se používá u tht tak mohou vytvářet různé náhodné vzory (jako vždy Pseudo náhodné logiku v hardwaru, než se zcela náhodná) ... takže u potřebovat poskytnout osivo .....

jednoduché rčení for eg.ur náhodný vzor může začínat od ur osiva hodnotu ... takže pokud ur osivo je 5 ... ur náhodný vzor začne frm 5 ... n tak dále ...

naděje u get it

Díky za info.
Ale přesto mám jednu pochybnost.
Píši testovacích případů v XML, jako je KTV založené na XML soubor rozhraní.
Předpokládám, že když dám semena jako 1000, to dává jednu sadu montážních isntructions.
Ale když dám osivo 67854, dává další sadu instrukcí.
Nedostal jsem, jak se liší.
jste zmínil, že pokud u poskytnout osivo 5, náhodný vzor začne od 5.
Takže, jestli dám za 1000, od kdy začíná výuka generace?
Můžete mi vysvětlit, v detailu.

ahoj, já jen velmi vysvětlil základy semen n generování náhodných logiku .....
ale já jsem tušení, Abt RTG n shromáždění instrns ur mluví Abt .... snad někdo skutečně pracují v RTG může pomoci u ven ...... nebo spíš projít některé documentions ...

Mám představu, že pokud osivo je 5, generátor náhodných čísel se semena jako původní hodnotu.Ale já nejsem, jak dostat korelovat s pokyny k montáži.
Předpokládejme například, jsem napsal testovací skript pro instrukci ADD a spustit test case s různými semínky., Na základě čeho se náhodný test generátor vygeneruje posloupnost instrukcí?Pls pomozte mi

Náhodný mechanismus je pseu-náhodný.Máte-li zájem o posloupnost instrukcí, můžete výzkumu pseu-náhodný mechanismus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back