W
wizpic
Guest
I Have Napájení (0-30V 0-5A), který využívá potenteometer upravit votlage a aktuální, a to, co chci udělat, je vyměnit potenteometer tak, že dovedu ovládat pomocí tlačítek a PIC, ale moje připojení (0 - 1.36V) na bod, z nichž ovládá proud a odstranit pot aktuální zdá se, pracuje, ale ne spodní limit, protože hrnec má 3 spojení a můj pic má pouze jednu, jsem se snažil používat digitální potenteometer, ale ne 't Zdá se, že kvůli práci, pro regulaci napětí pracuje od 0 - 6.57V a tyto digitální hrnce mohou jen handel 5V je to chápu, tak jsem se pokusil 2 digitální hrnce pracoval dobře, dokud jsem si nahrát na PSU pak přestal fungovat,
Níže PIC mého layout pro aktuální kontrolu, jak mohu odstranit pot a repalce ji s něčím tak můžu mít min a max hrnce pracovní postupy, které mohou také handela bit současné myslím, že je to 5-10mA?
Níže PIC mého layout pro aktuální kontrolu, jak mohu odstranit pot a repalce ji s něčím tak můžu mít min a max hrnce pracovní postupy, které mohou také handela bit současné myslím, že je to 5-10mA?