Nápověda FPGA a ADC

D

doubledribble

Guest
Ví někdo má zkušenosti s použitím FPGA ADC ?
Můj problém je: ADC je 5V výstup, FPGA (Virtex II Pro), není-5V tolerantní, mám použít napětí překladatel?Nebo mohu použít seriece odpory mezi tím, jak velké odporu?Díky

Použil jsem ADC a FPGA ALTERA (ACEX1K) na mé rady .., ale při výběru, u které se postarat o tyto věci ...

kdekoli ...můžete používat zvýšit až konvertor ...(5V na 3.3V), mnoho společností poskytuje tyto IO ... jako TI, INTERSIL ...Hledání tam ...Nepoužívejte rezistory ...jeho není dobré praxe .....a před zvolením převodník IC ..zjistit aktuální specifikace FPGA I / O..

Xilinx jeho vstupy jsou chráněny odpor a diody, které jsou na switshed postupně až Vcc a GND.
Tyto obvody proide vstupní proud ca.do 5 mA.
Pokud si tedy dát na vstup 5V zdroj, a pak Vcc = 3.5V
musíte switsh na sekvenční odpor R> = (5-3,5) / 5 = 0.3kOhm.
Tyto přílohy je toho důkazem Xilinx, ale pouze pro vstupy.
Mírně zvyšuje zpoždění.
Nedělej to pro výstupy.
V této situaci jsem si střední 5V KMOS nárazníky.

Viděl jsem v několika obvodech desky, že používání Optocouplers řeší takový problém.
Díky,
Gold_kiss

Thank you guys.Jelikož jsem si vybral Xilinx Virtex II Pro je v pořádku používat sekvenční odpor.Jediné, co mi o to, aby, jak velké rezistorů.
Četl jsem list, pečlivě, a neposkytuje vstupní proud ca., Jak uvedl Ašer 5 mA, musí zjistit, co přesně je vstupní proud.
Také, WHT je 5V KMOS nárazníky, 5V CMOS?Mám v plánu použít 74F574SC, je to v pořádku?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back