Nápověda: Gerber - Který nástroj je GBl soubory?

M

mamali

Guest
Mám design layout v DXF a GBR.Jsem pomocí nástroj, který potřebuje GBl prodloužení.Který nástroj bych měl použít, aby tis souboru?Mnoho tnx předem.

Líbilo se pokusu o zobrazení pomocí GerbV (linux) nebo ViewMate (Windows)?

Nemám žádný problém zobrazit mé GBR soubor, co potřebuju, je GBl a GKO soubory.Jak mohu provést tyto soubory z mého GBR jeden?Zdá se, že programy jako Altium Designer čtení GBl a GKO.Mám jen změnit název své spodní vrstvy GBR na GBl, a moje keepout vrstva GBR na GKO, a to bude fungovat?Nebo jsou tam jiné způsoby?

Jen změna názvu by měl fungovat.

Jaké nástroje používáte k zobrazení je?

Udělal jsem Gerbers s CST.Použil jsem Visual CAM 2006 až zkontrolovat.(CST můžete prohlédnout gerbers příliš).Takže, když jsem se s výjimkou uspořádání v různých vrstvách, jak si mohu být jistý, že relativní pozice z nich zůstane konstantní?

pokud jsou všechny gerbered se stejným program & stejné nastavení velikosti postel pak by měly být na stejném místě.

Ne že by to jeho problém, jak by mělo být simlple přizpůsobit jim, rada výrobců by nejvíce přizpůsobit je tak jako tak.

Existuje tolik různých vlastnických rozšíření systémů souborů pro gerbers soubory, nemohu věřit, že nástroj vyžaduje naprosto
použít určitou fixní rozšíření.GBl a tak dále je používán např. Designer Altium.V nejlepším případě rozšíření může být zrychlení Gerber
import.Dokonce i při použití pevné příponu souboru syntax, je to silně doporučeno přidat vrstvu značení na kresbu PCB
a popis souboru do datového souboru.

Díky.Jsem si to.Nyní o vyrovnání.Problém je v tom, že jsem to deska sama!Máme frézování klidný v naší laboratoři, a já potřebuju GBl a GKO soubory za to.Nevzpomínám si teď, co byl název software, který pracuje se zařízením, ale jako každý jiný nástroj PCB.plz dejte mi vědět více o vyrovnání.Také bych měl definovat clony a NC?Zdá se, že XGerber nepotřebuje clony, nemám pravdu?

Vyrovnání levé dolní palubě hranou (0,0), je jednoduchý a jasný způsob, jak pro Gerber a NC data.
274-X formát obsahuje všechny informace, clony, stejně s nástrojem tabulky v mnoha NC formátů.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back