Nápověda ... jaký typ obvodu k použití

F

~fuulthrottle~

Guest
Ahoj ... im chystá udělat poslední projekt s názvem Plyn znečištění varování ... tohoto projektu je pro laboratoř, která vystavena nebezpečím úniku plynu ... tak chci navrhnout model systému, které přijímají výstup z plynu čtenáře a spočítat procento znečištění ... Pokud je vysoká, bude μC vysílá signál alarm systém a proudění vzduchu pro provoz v požadovaný čas až do rychlosti kontaminace je nízká ... Plyn čtenář ---> mikrokontroléru (výpočet míry znečištění) -------> Alarm & Ventilační systém na konci --------> Otázkou je, jaký typ obvodu a uspořádání prvků do Musím používat pro dělání postup výše? Jak se připojit tyto alarm a ventilátor pro provoz v souladu s programem μC?

Pochopil všechno kromě svůj dotaz. Musíte okruhu nebo se ptáte, který mikrokontrolér je pro vás nejlepší aplikace?

Myslím, že Nejprve musíte definovat, co plyn chcete zjistit, protože je to snímač je jiný. Druhá např. pro oxid uhelnatý, můžete použít MQ-7 snímače (viz na této stránce: [url = http://www.sparkfun.com/products/9403] oxidu uhelnatého Sensor - MQ-7 - Není na skladě Electronics [/url] ) a dalších plynů, atd. .. Pokud se vám projekt plyn je hořlavý, pak musíte navrhnout obvod, který brání vzniku požáru (bez jiskry sestavení). Například můžete použít elektronický spínač, jako triak a ... a sorry za moje angličtina.

Můj senzor je založen na plynu čtenáře ... chci rozhraní plyn čtenáře, aby tento systém ... Chci vědět obvodu, který lze použít pro tento systém ... k propojení těchto plynných Reader, mikrokontrolér, který dělá srovnání a nastavit časovač, alarm a ovládání ventilace ... Omlouváme se, pokud moje otázka je trochu zavádějící ...

Můj systém bude rozhraní s tímto typem zařízení na Cytron Technologies - Robot. Hlavy až k patě: PIC Školení Malajsie, PIC mikrokontroléry [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back