Nápověda: Jak analyzovat a přizpůsobit se připojuje subcircuit?

S

smithchart

Guest
Nazdar,

Jsem narazil na obvod, který využil 3-portový atenuátor (zdá od Panasonic) a nevíte, jak ji analyzovat a přizpůsobit tento druh použití pro vlastní potřebu.% Vstupní ________||______ výstup
% | Kondenzátoru |
% | |
% ***************
% | (Hvězdy představují 3-portový atenuátor, část NO.: EXB24AT)
% @
% @ (Induktor, část č.: 3-1847-CAT)
% @
% |
% | (Na zem)

To subcircuit se používá v high-rychlost signálu cestu začleněna do-AC spojení mezi dvěma kondenzátory.Zdá, že slouží jako vysoce-pass filtr (nebo sloužit jako zápas impedance sítě).Ale já nemám informace o 2-1847-CAT a EXB24AT, tak nemůže dělat další analýzy tak, že se mohu přizpůsobit to na můj vlastní použití.
Každý, kdo má zkušenosti s pomocí dvou compoents nebo má nějaké představy o analýzu tohoto subcircuit, laskavě kapku mi mail, nebo říct pár slov zde.

Thanks in advance!

S pozdravem,
Naposledy upravil smithchart na
01. listopadu 2004 8:01, editovaný 2 krát v celkové

To vypadá jako ekvalizér typu obvodu do tvaru četnosti odpovědí.Ty mohou být lépe návrhu jednoho z nuly na vaše potřeby a použití standardního typu RLC dílů.

Jaký celkový produkt (například videorekordéru nebo zesilovače kabelové televize) použití tohoto okruhu?

Ahoj, nadýmavý:

Díky za komentáře.
Je součástí signální dráhy in-laserové mezi řidičem a vysílač.Na vstupní straně je znázorněno na obrázku je signál od ovladače laseru a outputside je laser.Jak je vidět, že IC je AC vázanou na Tx pomocí C1.Obvykle se pro tento druh AC vázanou výstup, jeden AC spoje kondenzátor je dost signál cestu mezi IC a AC, avšak pro tento subcircuit má T sítě začleněny mezi vazební kondenzátory.Opravdu nemám ponětí, jak ji analyzovat.Co by se stalo, v porovnání s konvenčními obvodu, pokud nemám používat?
Můžete mi doporučit nějaké materiály hovoří o takový druh designu technik tak, že se mohu dozvědět navrhnout vlastní síť stravovacích differnt na signál sazby jako 2.5Gbps/4Gbps/10Gbps?

S pozdravem,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back