Nápověda !------ jak spustit smíšeným signálem simulace?

S

saiaoying

Guest
Dobrý den!všichni.

Právě jsme se spustit projekt ADC nedávno, a splňují tyto problémy.

Mohl byste mi říct, jak vést smíšeným signálem simulace?

1.které nástroj-software bude nejlepší?
2.Jak zahájit tuto simulaci?

Díky moc!

To záleží trochu na modelování analogové a digitální části.

Předpokládám, že nemáte úplnou modelování, možná i shora dolů rozvoj metodologie.

Pak máte k simulaci

Koření
Verilog-
VHDL-AMS
Verilog
VHDL

V závislosti na stavu projektu nejlepší by bylo jediné simulátor pro všechny směsi modelů componenent.

1.VHDL-AMS (AnalogCore) & VHDL (DigitalCore korekce, dekódování)

2.Spice & VHDL (Chování Level)

3.Spice & VHDL (Gate Level)

4.VHDL-AMS & Spice (o digitální brány pro načasování kontrol)

, které jsou jen příklady

Nejlepší nástroj známý pro mě je

Rozšířené MS (dříve známý jako Eldo ModelSim)

Existuje ještě další relativní neznámý SMASH

Všichni další mají omezení v modelovací jazyk, nebo prostě buggy a někdy je nepořádek

rfsystem:

Vážím si vaší pomoci!

to, co jsem se rozvíjející je delta-sigma ADC modul, analogový blok
byly simulovány hspice, a jeho funkce je v pořádku a doufám, že k provedení
digitální bloku Verilog RTL.tak jsem se sejde problém, jak zahájit smíšeným signálem simulace pro tranzistor netlist (nebo schematický) Verilog RTL.
do theCadence AMS sestavy oblek pro tuto simulaci?
pokud ano, mohl někdo naučit mě, jak používat tyto nástroje?nebo pošlete mi nějaké pdf
Dokument o těchto nástrojů?email: wangqq05377 (at) szcie.pku.edu.cn

tam je nějaká další nástroje, jako je Hsim, který je dostatečně rychlý, aby zvládnout rozsáhlé logické bloky, nemusíte model je, stačí spustit koření jako SIM.Dalším nástrojem je ncsim, simimar k ADMS, vyžaduje modelování obvodů.další nástroj je nanosim, který je také Hspice rád, se zabývá okruhem v analogových způsobem, mohl byste být schopni Google je znát podrobnosti.

Ahoj
Zde je to, co mám dělat

model můj analogové bloky Spice (tranzistoru úrovni) ověřovat pomocí Hspice

model digitální bloky v RTL / bráně úrovni, ověření výsledků pomocí VCS r ncsim r jakéhokoli digitálního simulátor

po samostatné potvrzení je u konce, budu dělat co simulaci (tj. digitální analog) pomocí Nanosim-VCS nebo Hsim-VCS nebo Hsim-ncsim nebo Hsim-ModelSim tj. digitální část bude simulovat digitální simulátoru a analogové bloku nanosim r hsimNanosim & Hsim má capablity pro práci s digitální simulátoru v kernal, takže práce seemlessly.ale port vyhovující, je potřeba v tu iterface

Doufám, že to pomůže.

Díky,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back