Nápověda k 1,8 V-1 MHz 5,5-20MHz provedení oscilátoru

• Thread starter hung_wai_ming@hotmail.com
  • Start date
H

hung_wai_ming@hotmail.com

Guest
Ahoj Potřebuji pomoc odborníka z křišťálu. Jsem navrhování výše uvedené krystal a já 5V zařízení jsem použil jednoduchý měniče se zpětnou vazbou odpor asi 800K a můžu mít zisk v celém rozsahu frekvencí na napětí> 2,5 Těsně pod 2,5, jsem zjistil, že zisk klesne na

nebo můžete zkusit jeden transcondutance zařízení, instend s CMOS měniče

Snažil jsem se jednoho NMOS GM fázi se zdrojem proudu zátěže a pokusil se zaujatosti NMOS s různými napětí velikosti podílu NMOS a proudové zatížení, ale výsledky nebyly dobré, i když to vypadá o něco lépe než na měniče. Nějaké další nápady?

jen Gussing bez analytických dat, zkuste odpor>> 800k, možná pár Mohm.

Ahoj Hung, myslím, že transconductance není dostatečně velký na tak nízké voltage.You měli použít větší W, a zároveň používat větší L. zkuste to znovu.

[Quote = hung_wai_ming (at) hotmail.com] Snažil jsem se jednoho NMOS GM fázi se zdrojem proudu zátěže a pokusil se zaujatosti NMOS s různými napětí velikosti podílu NMOS a proudové zatížení, ale výsledky nebyly dobré, když to vypadá o něco lépe než na měniče. Nějaké další nápady? [/Quote] Co si myslíte o "není dobré"? Jaký je váš min otevřené zesílení teď? Mohl byste nám vysvětlit podrobněji? můžete nahrát nějaké img?

Ahoj butterfish Myslíte si, že je u možné pomocí měniče na okruh jako první?

[Quote = hung_wai_ming (at) hotmail.com] Hi butterfish Myslíte si, že je u možné pomocí měniče na okruh první [/quote] Ano, měnič obvykle se pokusil jako první, pokud lze mít? | Negtive-res |> RS-li 20MHz @ 1,8 a 1MHz@5.5v.

Ahoj Butterfish, jsem nahradil 3,3 koření modelu a do simulace. Nic se nezměnilo. XOSC se může pohybovat na 1,8 V se ziskem> 1. Podívala jsem se na op a zjistil, že VT je asi 0,6-0.8V pro NMOS / PMOS. Pro 5V, to je 0,8 0,9 V, asi 0.2V vyšší. Budeme-li zkreslení střídače pomocí 1,8 VCC, pak zaujatost bod 1,8 je kolem 0,9 a vypadá to nelze zapnout měnič efektivněji, pokud jsem 5V zařízení. Místo toho, pokud mohu použít 3,3 zařízení, tam je více prostor pro toto. Ačkoli pomocí 5V zařízení, stále si myslím, zvyšuje W / l může pomoci, ale v simulaci, to není, pochybuji, že je kořením model, který způsobil tento problém. Každopádně si myslím, že za normální situace, měl bych být schopen dostat XOSC pohybovat i pod 5V zařízení.

Dobrý den, je možné hung_wai_ming, teorií, zvýšení W / L setkat 1.8V případě, ale v případě 5,5 V @ 1MHz, získají možná příliš, buďte opatrní. Hodně štěstí!

Ahoj butterfish, děkujeme za váš zájem. Určitě se budu starat o to během mé simulaci. Ahoj xusoso, jen chci vědět, jak se dostat GM v simulaci?

Ahoj Hung, dostanu GM metodou popsanou v následujícím dokumentu h ** p: / / www.nxp.com/acrobat_download/applicationnotes/AN97090_1.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back