Nápověda, která oddělovací transformátor pro použití s rozsahu

D

dvmman

Guest
Dobrý den může někdo link mi oddělovací transformátor, který můžu použít do svého 465B osciloskopu techtronix, když jsem testování SMPS a také testování průběhů na televizoru. By raději koupit tady v Británii, protože doprava .. Nevíte, co musím jít se svou působností, ale každý ocení pomoc:. D

Vypadá to, že tato Osciloskop může pracovat jak napětí (115 a 230) a podle jeho manuálu je max. výkon 85W @ 115, a tak jsem šel pro 100VA trafo s vinutím 2x55V nebo 230V střední .. RS Components část čísla: 2x55 - 504 - 161 230 - 504 - 167 Chcete-li utratit více peněz, můžete získat tzv. "bezpečnostní site" transformátor, který je v podstatě uzavřený a hrnkových oddělovací transformátor s el-cheapo pojistky, ale já myslíte, že můžete udělat sami .. IanP: D

Je třeba poznamenat, že bezpečnostní předpisy vyžadují, oddělovací transformátory pro testované zařízení spíše než na měřicí zařízení.

[Quote = MKO] Je třeba poznamenat, že bezpečnostní předpisy vyžadují, oddělovací transformátory pro testované zařízení, spíše než měřící zařízení [/quote] MKO je správný:.. Idea:

Ahoj, díky za info, ale nejsem si jist, jak se musím připojit oddělovací transformátor. Je ještě něco, že mohu koupit i jen připojit můj rozsahu, a potom začít testovat .. mám nové obory a koupil tohoto rozsahu se učit, takže jsem celkem nováček: cry: Já vím, jak nastavit rozsah a provést několik měření, ale může to s trochou pomoci na oddělovací transformátor .. Nikdy jsem neměl žádné zkušenosti a elektroniky pracují přes některé elektronické elektronické knihy, které jsem dostal, takže vím, jak vyzkoušet některé komponenty a analogovým MVDr metr a jiná zkušební zařízení mám. A teď jsem na kurzu pomocí osciloskopu, ale jen mi říká, že je třeba použít oddělovací transformátor, ale kde a jak ji používat. Jakékoliv další pomoc ocenili, jak bych chtěl udělat několik testů, ale nemůže v tuto chvíli, protože oddělovací transformátor. Díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back