2
2bengg
Guest
Pro můj poslední rok projektu bych chtěl navrhnout něco, co obsahuje následující věci. 1. 5 přístrojů lze zapnout / vypnout pomocí přepínače zdi (230V AC vstup). 2. stejný 5 přístrojů lze také zapnout / vypnout pomocí relé připojeny k mikroprocesoru. Stejný mikroprocesor by měl být také schopen detekovat, pokud zařízení bylo zapnuto / vypnuto pomocí zdi vypínač. - Já potřebovat pomoci s tím. Takže, v podstatě mikroprocesor měl nějak sledovat všech 5 nástěnné spínače a být schopen detekovat stav jednotlivých zařízení, tj. v případě, že je spínač ON nebo OFF. toto musí být kontinuální proces. Jsem docela přesvědčen o softwarové části, já potřebovat pomoci s hardwarem rozhraní část. Problémy, 5 vypínače musí být sledována ve stejnou dobu. Přál bych si, aby si stav jednotlivých zařízení, jak signál (vysoké nebo nízké na ON nebo OFF pořadí) na 5 různé piny mikroprocesoru. tak, aby mohla být krmena žádná z I / O portů mikroprocesoru. je to možné? Doufám, že jsem byl schopen vysvětlit, co musím udělat, jasně: -? díky předem