[Nápověda] O dielektrických pokrytím mikropáskové anténa

C

caocao

Guest
Ahoj všichni,
Potkám otázky o dielektrické pokrytím anténa mikropáskové, Er na krytí je from3 ~ 4, tématu hodnota je 3,5, a tan (delta) = 0.005.when se vztahuje na
mikropáskové antény, která je resonance na 2GHz bez zakrytí, ale když je pokryt patch, ale nemohu najít resonace bodu z 1,8 ~ 2,2 GHz! a vzorek je chudší než žádný pokrývající! Kdo může říct nějaká pravidla o tom? a nabízejí některé dokumenty o tom, potřebuju je náročnost.
Díky! S pozdravem
CaoCao

Ahoj,

Myslím, že rezonanční frekvence klesá i pod 2 GHz (nebude překvapen, že kolem 1GHz, ale nemůže být předpovězeno).Je to jistý obecný účinek lakování anténa s dielektrický materiál je, aby to vypadalo, jako už v efektivní délka, jako kdyby jste měli rozšířila svou fyzickou velikostí získat nižší rezonanční kmitočet.

Tam je zajímavý článek o tomto, ale složité to vidět.Pokud napíšete slova [účinku dielektrickou vrstvou anténa] do Google první hit je oprávněn permitivitou v url www.ee.surrey.ac.uk/Personal/ D.Jefferies / antennexarticles / diecon.htm, ale když jsem tam jet Stránku nelze najít.Mám-li použít Google cache verzi na této adrese URL, pak stránky přichází s užitečnou text na téma, ale bez obrázků.

unkarc

Hi unkarc
Díky za rady vás! Můžete mi nabídnout nějaké papíry o tom?Chci vědět, že hluboce
Jde!
caocao

Dobrý den!
V mé zkušenosti nátěry nemají tak silný vliv, jak si tam popsat, na 2GHz rezonanční posunul MB až 50 MHz dolů.
Jak Mach je thikness povlaku dielektrických ve vašem případě?

caocao napsal:

Hi unkarc

Díky za rady vás! Můžete mi nabídnout nějaké papíry o tom?
Chci vědět, že hluboce

Jde!

caocao

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back