Nápověda Requred pro pohyb zobrazení zpráv

S

sn_burki

Guest
Ahoj všem jsem dal tuto žádost bez času, ale přesto stále žízeň, mám craz, aby pohybující se displej (nejvíce siplest jeden na 89C51 s ASM jazyka) pouze pro studijní účely. Nevím, na diplay text na matice 7x5, ale mám několik otázek. 1) Jak scrol textu na displeji? 2) Jak můžeme použít různé rolování, jako je právo scrol, scrol vlevo, blink textu scrol blízko v centru, scrol otevřena od centra atd? 4) Jak by se zpráva přijít do centra? 5) Po jednom scrol Jak se druhý start? 6) Jak scrol dopis, jeden po druhém? a mnoho dalších otázek, které jsem si v hlavě, chci udělat velmi jednoduchý jen pochopit pojem. Prosím, pokud někdo má dle mého repuirement Prosím, prosím, nahrajte speciálně na ATMEL 89C51 a v jazyce symbolických instrukcí, bude velkým přínosem pro mě. Jde.

Vše záleží na hardware .... psát své schéma a znovu, že firmware může kontrolovat ... 1) jen posun data k odeslání ... 2) vyberte řazení ... na střed navigační ... mmmm 4) je třeba dat prostor, jen se snaží posunout bity tvoří uprostřed 5) jen se smyčka 6) je to jednoduché, pokud byste mohl 2) a 4)

Ahoj Díky za Vaši odpověď, ale stále mám všechny stejné otázky, snažil jsem se pochopit toto téma, ale přesto jsem hlasitý. Máte-li nějakou pomoc ve formě, která projekt answerw Můj questoins pak budu vděčný. jde o

Ukažte mi schéma máte, měl bych být schopen vás provede, jak to udělat všechno, co chcete dosáhnout 1) scrol textu na displeji? 2) použít různé rolování, jako je právo scrol, scrol vlevo, blink textu scrol blízko v centru, scrol otevřena od centra atd? 4) Zpráva přijít do centra? 5) Po scrol druhý start? 6) scrol dopis jeden po druhém? Pokud nechcete mít schéma, dejte mi vědět, že by vám ten, který můžete začít pracovat. na zdraví

Ahoj díky za odpověď, Idont se schametic skenování, jeho velmi jednoduché, já používám Atmel 89C51 sedmi portů pro sedm řádků pro LED maticí 7x5 po proudu zesílení pomocí ULN IC a IM pomocí posuvného registru k posunu data colunms, jeho velmi schametic jednoduché. Pracoval jsem na to tak dlouho, ale nemohl pochopit otázky jsem zvedl, plz pomozte mi, jestli byste mohli udělat. jde.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back