Nápověda U2270

V

volod_ua

Guest
Dobrý den. Mám problém s U2270B a EM-4001 transponder. Antena jsem L = 627uH. A budovat další shematic, práce, ale I don `t mít dobré karty kódem. V Em-4001 prvních 9 - bitů je 1, mám tento bitů, ale poslední drobnosti, které není dobré. V kolík U2270 - Výstup má f = 0,4 ~ 2.4Hz, když dal karta f = 1,54 ~ 1,65; V cívce f = 122.5Khz. Použijte 220nF a 1,5 nf pro kolík HIPASS, vstup. Pro dekódování používám AVR. Můžete mi pomoci. volod_ua@yahoo.com

> V Em-4001 prvních 9 - bitů je 1,> mám tento bitů, ale poslední drobnosti, které není dobré. Nejsem obeznámen s em4001. takže jen obecné otázky, možná některé z nich budou napoví. Jak to myslíš "není dobré"? Je to "vše 1", "všichni 0", měnící se každý čas, nebo ...? Je "prvních 9 bitů = 1" metodou synchronizace? Pokud ano, je zbytek kódu tak, že neexistuje 9 po sobě jdoucích 1? Zkuste také zachytit surový výstup U2270B na digitální osciloskop (nebo logický analyzátor - nejjednodušší bude dělat), a to "dekódování" "po ruce" - možná si dekódování fw je chybný ... Také se snaží doladit anténu obvodu, je-li transpondér má vestavěný anténní / oscilátor, může to být z nominální frekvence mírně (pobyt od 115 do 135KHz) wek

Jak frekvence musí být v čepu výstup (U2270B), když transponder není přítomen

To je špatná otázka. U2270 účinně demoduluje velmi slabé , AM modulace 125kHz "dopravce". Když transpondéru není přítomen, výstup U2270 je účinně hluk, a charakter, že hluk závisí na mnoha faktorech v systému a v životním prostředí. Pokud se nemůžete dostat (půjčit), digitální osciloskop (DSO), nebo logický analyzátor, můžete se pokusit ukázkový výstup z U2270 do AVR a odešlete ji v surovém do PC (nepokouší dekódovat). , Které vám dá jasnější představu o tom, co se děje tam. wek

Máte na mysli Manchester dekódování na AVR? Omlouvám se nemám žádný (s použitím různých typů modulace, ale i když bych si Manchester, nemohl jsem dát to pryč, a tak jako tak, není to na AVR) ... Snažím se vám naznačit, ale zřejmě budete muset přijít na to sami. wek

Všiml jsem si, že na výstupní piny na U2270B existují hluk, který jde na detektor diody a demoduluje jako náhodný signál. Snažil jsem se opravit, že bez štěstí. Myslím si, že hluk jde z vyrovnávacích pamětí výstup IC 'nebo OSC bloku. Myslím si, že pro některé krátkou dobu outpus jsou vypnuty, když není tam žádný transpondér. Při tomto transpondéru pak amplituda demodulovaného signálu je mnohem vyšší než hluk, který pochází z výstupního rozhraní. Ví někdo nějaké tipy na odstranění šumu, že?

Musíte odstranit, že hluk v programu, tj. při dekódování Manchester nebo cokoliv modulace. U2270B je velmi citlivý IC - modulace na nosiči je opravdu velmi malý, dokonce s dobrým spojení mezi "základní" a cívka transpondéru - tak to je nevyhnutelné, aby vyzvednout nějaký hluk. Ty by mohly být schopny snížit citlivost (nevím, nikdy jsem potřeboval snížit pouze o zvýšení), ale nemyslím si, že budete mít možnost zbavit hluku úplně. JW

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back