Nápověda výběru tranzistoru / mosfet / relé

R

red2cwm

Guest
Potřebuji pomoc od vás s projektem jsem pracovat na tom, kde chci změnit tovární nastavení obvodů a motor, který otáčí jen v jednom směru.

V současné době rada posílá 2 volty na motor, který táhne 0,49 amper na 2 volty.Tato deska je napájen o 9 voltů.

Chtěl bych využít palubě spoušť tranzistoru / MOSFET / relé, které pošle 6 voltů k motoru.Tranzistor / mosfet / relé bude muset být spuštěny pouze 2 volty.Mohu použít rezistory ke snížení 9 voltů podle potřeby (to není problém).Motor bude tahat 0,65 amper na 6 voltů, takže tranzistor / mosfet / relé bude muset být schopen zvládnout téměř 4 watty.

Vím, jak nastavit obvod nahoru.A já vím, jak vypočítat, které odpor k použití dostat 9V do 6V.Ale já potřebovat pomoci přebíráním tranzistoru / mosfet / relé, které může pracovat v těchto stresových podmínek (4 W), ale je vyvolána tak nízké napětí (2V).

Díky,
Chris

Budete muset dát tranzistor měniče po 2 V až k brát swing nezbytné řídit MOSFET bráně.Pak budete muset použít opačný 2 V, 0 V signál zapnout motor on / off.

red2cwm napsal:A já vím, jak vypočítat, které odpor k použití dostat 9V do 6V.

Ahoj,

Můžete také použít Optocupler.Bude pracovat na 2V, pokud máte právo na odpor diody straně, a řídit motor.

gidimiz napsal:

Ahoj,Můžete také použít Optocupler.
Bude pracovat na 2V, pokud máte právo na odpor diody straně, a řídit motor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back