Nápověda: Vytvoření IO pad pomocí Encounter

A

Asmah Truky

Guest
Dobrý den ...

Jsem poprvé uživatel nano setkání.Jak vytvořit prázdnou IO pad pomocí Encounter?Snažil jsem se podívat po jednoduché instrukce, ale nemohl najít žádné.
Vzhledem k tomu pouze technologie LEF soubor, musím vytvořit vlastní IO pad LEF?

Děkuji

Ano.Technologie LEF knihovna není dost.
-------------------------------------------------

Musíte se připravit I / O pad LEF knihovna s ostatními nástroji, jako virtuos.

kde bych si přečíst na to, jak jak se připravit tento soubor ??????Prasad

Ahoj Prasad,
Zkontrolujte, zda vaše tech LEF soubor, měl by obsahovat buňky IO informace, pokud to doesnt mít tyto informace, obraťte se na vaše knihovna tým, protože jsme se k návrhu IO buněk a rozložení pomocí virtuso (icfb).
Pokud to nebyl připraven s vaší knihovny týmu:

- Zeptejte se, jaké jsou vstupní a výstupní piny a přibližné loactions těchto pinů.
- Vytvoření BLACK BOX pomocí nano setkat.
BlackBox: Je figuríny modul s PIN informace.

Můžete použít tento ve svém návrhu a pokračovat, dokud váš IO tým dostane info.

- Arimilli Rajesh

Rajesh Mohu mít svou e-mailovou adresu, pokud je to možné, protože tam jsou některé další pochybnosti v této věci.

Pokud se u potřeba u pocínovat dát na poštu mne do shinde.prasad (at) gmail.com, takže můžu mít ur e-mailovou adresu.Díky,
Prasad

Ahoj u mě může dosáhnout na Arimilli.Rajesh (at) gmail.com

Ano, budete potřebovat LEF soubor, zeptejte se svého prodejce, aby LEF souboru pro pad buněk ..

stačí upravit si netlist a přidat složku IO podložky pro všechny a tam kolíky ..a pak se bude dovážet LEF soubor je automaticky regonises jako podložku buňky a naplní místo kolem jádra ..a přidat výplň, aby vyplnily mezeru ..

jde o

Shankar
tallika

PDIDGZ Pibiasip (
. PAD (ibias),
. C (ibiasI));

když jsem rgt to je oe z podložky buněk v LEF souboru whjich jsem našel, může někdo říct, jak to máme napsat ?????Zde jsou některé z údajů zkopírovaných z LEF souboru

PDIDGZ Prefclkip (
. PAD (refclk),
. C (refclkI));

PDIDGZ Pintip (
. PAD (int),
. C (Inti));
máme ručně ho napsat pro všechny kolíky ??????díky, pls odpověď brzy, případně doklady o tom, jak psát tento fille, by GRT

Prasad

ahoj zkontrolovat, že jste se této linie z LEF souboru ..protože u mít až k psát podobně v netlist také.

to jednoduché prostě prohlásit pin jména jako výstupní signál jméno1 ...
pak stačí, že PDIZG (něco) jako součást spojující jméno1 s pin jména výstupem ..

Změna topmodule názvy jméno1 atd. ...Jde o
Shankar
tallika

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back