nápovědy na LAN91C111

V

vaf20

Guest
nazdar
může mi někdo pomoci na SMSC LAN91C111?

tnx předem

Jsem použil část předtím.Jakou pomoc potřebujete?

Radix

Vážení Radix
Děkujeme za vaši attention.I navrhl radě, která obsahovala virtex4-LX100 a LAN91C111.Chci použít jednoduchý přenos a příjem dat přes ethernet.
ale teď můj problém je minimální LAN91C111 konfigurace pomocí FPGA a čistá logika!
pro spuštění i stažených ETX utility 91C111 ale nenašla této utility.
a další můj OS je XP, ale tam žádný ovladač pro XP OS.what mám dělat?
Tnx opravdu znovu

Takže máte mikroprocesor běží na Virtex částí nebo jsi opravdu plánujete dělat vše pro 91C111 propojení s vlastní FPGA logika?Já udělal to druhé, než když to
je přístup, vy budete mít asi můžu vám pomoct.

Jsem trochu zmatená o svůj komentář o ETX a když XP.I'm nevidí důvod, proč vám záleží na XP ovladače, pokud máte naději na získání zdrojového kódu pro řidiče.

Radix

tnx radix
Chci nastavit a dělám vše pro 91C111 propojení s vlastní logikou FPGA.
ale také mám AVR na této desce tak používané jako mikrokontrolér pro propojení problém.
V případě řidiče, existuje nějaké ovladače pro Linux, VxWorks, WinCE, XP Embedded, ale ne zrovna pro XP, tak nevím, o řidiče a já neměl zkušenosti řidičem.Myslím, že to potřebují řidiče-pro jednoduché přenášení a přijímání dat přes LAN-on PC boku v Visual C kód.
V případě ETX jako ladicí utility, protože nemusí řidič a pouze kontrolu PHY souvisejících,
chápu to z smsc, po spuštění je požadavek na COM2, COM3, COM4, ale i ignorovat a pak LAN91C111 neshledala s ETX jsou i očekávání .

Díky opravdu předem
vaf20

vaf20,

Omlouváme se za pomalé reakce, jsem byl na cestách za pár dní.

Mohl byste nahrát diagram, který ukazuje, jak 91C111 je spojen?Mám jen těžko se snaží pochopit, co to je, že chcete udělat.

Jste-li skutečně, jak jste řekl, pohánějící 91C111 s vlastní logikou FPGA nepotřebujete žádné ovladače.Jste právě propojení na 91c111 s FPGA ale pak dělá vše, co datové přenosy prostřednictvím procesor?Je-li tomu tak budete potřebovat ovladač pro daný procesor.

Jak jsem se zmínil, možná skutečný jednoduché schéma, které ukazuje, jak věci jsou spojeny by to trochu víc jasné.

Radix

Vážení Radix
Následující graf ukázat, co mám dělat.
Promiň, ale pro moje misundrestanding o LAN, studoval i další informace o LAN a vím, že není nutné, aby řidiči na PC side.only věc i potřebu o 91C111 je 91C111 inicializaci a MAC adresu configuaration a pak PC rozpozná 91C111 za jednu MAC adresu a pak můžete přenášet data mezi dvěma MAC adresu: PC MAC adresu a 91C111 MAC adresu.Mám pravdu?
o SMSC stránkách nabízeny ovladače Myslím, že jsou PC straně řidiče, ale i po undrestand jsou ovladače pro embedded OS který je naložen na palubu HW procesor.Mám pravdu nebo ne?
Opravdu thaks pro vaši přízeň Radix.
BR,
Vaf20
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Dobře,
to vypadá, co jsem původně myslel, že jsi dělat.Udělal jsem něco podobného několik let zpátky.I'll email nějaké info / kód, který by mohl být užitečný.

Radix

Vážení Radix
Díky opravdu pro vaši přízeň.
Já jsem vás čeká.
BR,
vaf20

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back