Návrhy na společné FET

S

sandbox

Guest
Zdravím všechny, Mohl by mi někdo prosím navrhnout několik běžně dostupné a obecný účel FET. Já bych se jejich použití především pro spínání malých proudů (

Spínané kapacitory obvody obvykle vyžadují FET s oddělenou hromadné terminálu, aby byl schopen přejít birectional napětí. Chcete-li snížit poplatek injekce, by CMOS analogové switche být preferovaným řešením. Je tu jen malý výběr MOSFET s oddělenou hromadně, např. bývalý Vishay SD211.

Díky vám moc za návrh. Podívám se do CMOS spínačů analogové, maxima se zdá, že má dobrý výběr. Ale já také chtěl vědět, několik číslo dílu běžně používaných n a p kanál FET je ....

Jak MKO se zmínil, spínače čepice obvody je nepravděpodobné, že bude realizován diskrétní FET jako parazitní kapacitní odpory mohou zabít cokoliv výkon máte. Základním pravidlem pro spínané čepice je, že pokud budete chtít rychle, budete potřebovat malé čepice. Ale pokud budete používat kapitálky, budete potřebovat malé parazitní čepice.

Chtěl bych zkontrolovat, aby výrobci nebo zboží tabulky distributora výběr vhodných typů. Myslím, že každý vývojář má svůj vlastní portfolio preferovaných typů. Já používám např. BSS138 jako standardní malých signálů spínačem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back