Návrhy na tranzistoru HF, která dává dobré IP3

G

ge

Guest
Hledám dobré tranzistor pro 1 - 40 MHz. IP3 je kritická. Každý, kdo má zkušenosti s jedním, nebo 2N5109 MRF581A? tnx

Veškeré specifikace pro výkon / linearity / modulace / šumu / aplikace?

2N5109 je staré oblíbené! Dám dobrou IP3 v těchto frekvenčních pásmech. Anzac se nabízí modul AM-109, který nabízí 40 dBm IP3 a vynikající IP2 díky vyvážené obvodu. Můžete použít nejširší skupinu tranzistorů, které aplikace byly pro distribuci TV, jak to měl velmi vysoké nároky na linearitu. Proč nezkusit BFR96 ... Sečteno a podtrženo, mám použít 2N5109 když někdy jsem si, že je velký tranzistor, ale stále těžké najít slušné ceny. / WD

tnx pro všechny. Začnu list Nákupní teď:). >> Všechny specifikace pro výkon / linearity / modulace / šumu / aplikace? Mám 28V pracovat a chtějí, aby současný pod 350 mA. Zařízení se používá v tradiční stavby FF. [Size = 2] [color = # 999999] znějí 1 hodina 31 minut: [/color] [/size] vfone a webdog, 2SC5551 šel DISCO září 2008. Mluví o náhradu (2SC5551A), ale není tam žádný list nebo stránky pro část rev. Motorola použít, aby se nějaké pěkné části jsem přemýšlel o BFR96 (###. microsemi.com/datasheets/BFR96REVA.pdf). VCE

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back