Návrhy pro začátečníky knih o obvodech RF

• Thread starter vijaya_narayana
  • Start date
V

vijaya_narayana

Guest
Jsem beginer v obvodech pls RF kluci ukazují, mi žádné ebooks r software tak, že jsem nastartování formuláře.

RF designu knihy Thomas Lee. SpectreRF a reklamy software byste měli vědět.

Buďte prosím konkrétnější, co chcete, obecně RF, RF nebo diskrétní RFIC? Pro začátečníka bych Doporučuji vám začít učit přenosové linky teorie, protože to patří k velmi základy RF. Pak pokračujte v sítích víceportový a S-parametrů, pak se filtruje, a nakonec aktivní RF obvodů, jako baterie a oscilátory. Existuje několik knih o to, a docela dobrý, je RF obvodů Reinhold Ludwig. Co renwl navrhl, je kniha o CMOS RFIC. S odkazem na staré témata v RF, vypadá to, že mnoho lidí si myslí, že RF je přesně RFIC. Myslím, že RFIC patří více k analogovým designu IC. Každopádně si myslím, že kniha Lee, není to dobré pro RFIC jeden. Myslím, že Razavi kniha je lepší, protože poskytuje více informací a důkladné původy. Pak, když máte zkušenosti s RFIC pak budete chtít pro regulaci se k knihu Lee.

Knihy, jako je mikrovlnná trouba inženýrství pozar, mikrovlnné zesilovače v Gonzalez a RF Design by Bowick jsou vynikající zdroje. Interms praktických zážitkem, jedná se o učení o zaměstnání a budování a experimentování s malým obvody. Tímto způsobem budete mít dobrý pocit. Nejlepší software naučit se je Ansoft Designer - Student Edition, je to mnohem mnohem jednodušeji než EESOF nebo Aglients software. Díky Shogun

Pokud jste uvízl v "nemůže najít práci w / o zkušenosti, nemůže získat zkušenosti w / oa práci smyčka", zkuste zapojit se do HAM / amatérské rádio skupiny. To je vášnivý skupina, velmi kreativní, láskou sdílet to, co znají, a také velmi pragmatické.

Doporučuji tuto knihu, je opravdu dobré pro RF principy a aplikace. "RF obvodů" Chris Bowick

Co myslíš, je drahá? Někdo na tomto webu zpoplatněny vám peníze, když si chcete stáhnout?

[Quote = vfone] Co myslíte, je drahá? Někdo na tomto webu zpoplatněny vám peníze, když si chcete stáhnout? [/Quote] Vůbec ne, každé tělo je zde druh. Měl jsem na mysli drahé z hlediska bodů.

Myslím, že ADS je lepší než SpectreRF. Je to snadné.

použití pozar knihy. je to opravdu dobré. Agilent reklamy, Ansoft Designer, Ansoft HFSS, AWR mikrovlnné Office jsou dobré software. Přejít na stránky Ansoft a studium bezplatné studentské výukové dělat simulace. RF obvodů pomocí "Chris bowick", je také velmi dobrá kniha. také přejít na "www.rfic.co.uk" můžete najít několik velmi dobrých tutoriálů tam. Hodně štěstí. Díky

Já vám TIPP. První lern mobilní komunikace pomocí Matlab (např. z knihy Rappaport je). Pak otevřete toto vlákno znovu číst z výše uvedených knih.

Doporučuji vám "Některé aspekty návrhu RF LNAs CMOS a míchače" - Anna-Karin Stenman Hodně štěstí: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back