Názory na fuzzy logika ovládání

W

wolf69

Guest
Ahoj, nemá anyboody experiment fuzzy logika ovládání? Co si myslíte o tom, že ve srovnání s jinými metodami? Viděl jsem ukázku fuzzyTech: vypadá pěkně a velmi silný. Jakékoliv jiné softwarové nástroje? Všechny Bye!

Je tam jeden mikrokontrolér (to vím), která má podporu fuzzy logika (build-in) návod. Je to Motorola M68HC12. To zkusit ... :)

[Quote = Dspnut] Existuje jedna mikrokontroléru (pokud vím), která má podporu fuzzy logika (build-in) návod. Je to Motorola M68HC12. To zkusit ... :)[/Quote] Jsem fanouškem Motorola, ale já vím, že ST má zařízení, ST52x301 s hw podporou pro kontrolu FUZZY. FUZZYSTUDIO (TM) 3 si můžete stáhnout zdarma z internetových stránek ST ( http://www.st.com ).

Hmm .. STxxxxxx díly jsou docela působivé. Nicméně, to bude velmi obtížné pro mě koupit jeden z těchto mikrokontrolérů v mé zemi .. : Cry: ..

f * u * z * z * T * E * C * H podporuje následující mikroprocesory: Intel (8051 a 80251), Intel (8096, 80C196) Motorola (68HC05, 68HC08, 68HC11xx a 68HC12xx) Microchip (PIC16C5X, PIC16CXX, PIC17CXX) SGS-Thomson (ST6 rodina) Mitsubishi (374xx) Siemens Infineon (C16x) Texas Instruments (TMS-320 C2x/3x/4x a 5x)

ST mají vyspělejší mikroprocesory, ST pět subfamilies: ST52x400, ST52x410, ST52x420, ST52x430, ST52x440, ST52x520, ST52x521, ... s hardwarovou podporu pro ovládání Fuzzy. Nový IDE názvem Visual pět umožňují navrhovat, kompilovat, ladit svůj projekt a ke stažení do přístroje ST PĚT. Visual PĚT lze stáhnout zdarma z internetových stránek ST ( http://www.st.com ). S pozdravem

Zkuste to znovu v tomto webboard, protože jsem viděl ve starém tématu.

Dobrý den, Mé jméno je Tim Savoy a já jsem se náhradník E komponenty. Mám ve svém vlastním skladu 2K ks ST52T420G2M6 z ST Micro. Jsou v originálním balení, a nepoužité. Mohu dodávky malých qtys nebo plné zásob. Máte-li zájem, kontaktujte mě. fotografie k dispozici. Prosím kontaktujte mě tim (at) checkstox (tečka) com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back