Nízký zpětný proud křižovatky

H

hsuang

Guest
Potřebuji dioda s zpětnému proudu menší než klasické malé signální dioda (jako couod být BAS16 a tak dále), ale stále běžné jako to. Myslím, že nejlepším řešením je použití (symetrické?) FET s bránou jako anoda a zdroje + kanalizace as katoda ... Ale když jsem si vybírala BJT, co je nejlepší připojení? Použití (NPN) základu jako anoda a sběratel jako katoda, Mám se vzdát vysílače plovoucí nebo připojen k základně? Mohl by někdo vysvětlit toto téma? Mnohokrát děkuji Francesco

Dioda spojení mezi základnou a vydavatele. Takže byste se připojit základnu a sběratel jako anodou a katodou jako zářič. Jedním z problémů je nízká zpětné rozdělení napětí mezi vysílačem a zázemím. Typicky ~ 3V. Nemyslím si, že vaše FET obvod bude pracovat pouze pomocí brány jako anoda. Brána je izolovaná, takže žádný proud může téct.

Ahoj BTBASS, základní vydavatele spojení není tak dobré, co se týče zpětného proudu, základní sběratel z nich je určitě lepší ... Nicméně rozdělení základní vydavatele je o 6 .. 8 V, a to o 3 V. Kromě toho: FET (mám na mysli křižovatka FET, MOSFET ne) mají docela dobré diody, s zpětný proud stovek nižší, než "normální "signální dioda

Ahoj hsuang, možná FD300 je nějaká věc, kterou pro vás? K.

FD300 vypadá, že již neexistují ... Toto téma není o konkrétní zařízení, ale nejlepší způsob, jak používat standardní zařízení, jako je společná NPN malý signál BJT, aby se dosáhlo nízké zpětný proud diody (typicky vybavení pourpose). Francesco

Aha, myslím, že to byla (pro mě) není dost jasné, wroten ... Ale, co podobné typy, najdete spoustu prostřednictvím vyhledávání, tedy:. BAS416 Low-únik dioda, než CMAD6001 5.8, Ultra Low Únik dioda SOD-923 (500pA! eough je nízká pro vás too_or?) .. . Hodně štěstí! K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back