nízkonákladová výroba PCB v Egyptě

Y

yahiatnt

Guest
Vážení, mám zájem o výrobu vestavěných systémů od návrhu až po desky, pokud jde o PCB Znám člověka, který dělá to pro mě, ale COST je problém. Chci vědět PCB továrny, obchody, nebo dokonce svobodná povolání tady v Egyptě, Káhira, nebo v jeho blízkosti Káhiry schopný produkovat maximálně velikosti A4 jednostranného a oboustranný. Poznámka: Dejte na paměti, že chci, nízké náklady na prototypování není hromadné výroby. Pokud můžete mi dát adresu a kontaktní informace budu vděčný. S pozdravem: D

Ahoj, z nějakého důvodu nechcete, aby se sami - to je nejlevnější způsob, jak prototypových desek. Jednoduchý box a UV presensitied deska s výstupem z laserové tiskárny může dát vynikající výsledky s minimálním úsilím. Viz toto vlákno a PDF ve spodní části na straně 1, o tom, jak jednoduchý levný UV LED pole. http://www.edaboard.com/ftopic354892.html Pokud chcete pájecí odolat nátěry a další věci, jako je smd maskách pak kutilství je ztracený případ - budete muset použít velké kluky. Také stojí za to se ptát se zahraničními tvůrci rady, jak někteří nabízejí kompetenční ceny.

si můžete zajít do NTI odst. elma3had elqaomi LEL-Etisalat) v Nasr City, se může stát od 100 PCB LE a nahoru, nebo si můžete najít volné kopiníci v Bab el-LOQ. pokud zjistíte, že někdo prosím informujte mě. hodně štěstí

Vlastně, můžete si koupit PCB z čínského trhu a zajištění kvality, dodací lhůta je dobré, cena není levná. můžete mě kontaktovat pomocí carl@tp-electronics.com

Ahoj, jsem v Egyptě i může základní a střední složitost PCB: tj.: Prototypy a PCB, pájení, řešení problémů atd. ...... buňka ne. : 0108541659

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back