Nízkonákladové společnosti EMC anténu?

M

mImoto

Guest
Ahoj,

Ví někdo jak to mám udělat, nebo kde koupit levné antény (1MHz až 2GHz více či méně).

Thansk v předstihu,

mimoto

co obrovský rozsah mluvíš!

1 MHz ....to je jako anténa rádia ...
2 GHz ...jako sat, mobilní anténa ...

Také ..., kde si chcete koupit od?usa?

Pokud chcete!Myslím, že nejlepší je, aby nám řekli, co frekv.Chcete Wark dál a my vám řeknou, co je nejlepší.

Budete potřebovat sevral antén pro pokrytí této oblasti.

Pro řadu HF 1-30 MHz, můžete použít kus drátu.

Pro ostatní rozsahy můžete udělat několik discone antény z tvrdý drát a koaxiální zásuvka.Ty pokrývají asi 4-1 řady poměr frekvencí, než začnou s paprskem vzory od obzoru.

teoreticky není jeho posible mít takový obrovský rozsah v jediném anténu, musíte mít několik antén

Chtěl bych použít pro EMC.Ptal jsem se na 2-Ghz pásma, protože můj spektrální analyzátor má dosah až do 2 GHz.

, Které jsou společné antény pro měření EMC.Chtěl bych využít především ke zlepšení své kabelové montáže, atd. ne pro absolvování zkoušky EMC atd., které jsou více či méně cenu?

Thanks a lot,

mimoto

EMC zkušební laboratoře použít sadu antén na různých frekvenčních pásmech.

Pro nízké používají klecová motýlka s kalibračními faktory pro každou frekvenci.
Pro střední, které používají protokol pravidelně s kalibračními faktory pro každou frekvenci.Pro vysokou používají vlnovodu rohy s kalibračními faktory pro každou frekvenci.Budou mít výstup z spektrální analyzátor a dát ho do počítače, který ukládá kalibrační faktory a kreslí graf skutečné četnosti síla signálu vs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back