nějaké dotazy týkající se použití hfss9.2

S

Sanders

Guest
Ahoj všichni:

Mám dvě otázky, zeptejte se, může být velmi jednoduché pro většinu z vás

1 Jsem simulaci anténa, mohu získat s parametrem antény s různou permitivitou samostatně, ale jak má obsahovat s parametrem s různými permitivitou jen v ploše pro použití srovnání? Ia nějaký efekt způsobem, jak to?

2 Jak vidět vstupní impedanci antény tak, aby se zavedení dobrý zápas mezi anténou a tansmission linku? Mám na mysli použití port Z0 nebo jinou metodou

nějakou radu ocení!

Ahoj Sanders,

Doufám, že to, co vím, vám pomůže:
1) Výsledky / Create-Report / Data Typ: Tabulka dat.
I obvykle dobrý-cvaknout a export plot do datové tabulky a otevřené datové soubory pomocí aplikace Excel a dát všechny dohromady křivky.

2) Po zvolení typu dat (viz 1), zvolte Port Zo nebo Z-parametru portu (zvolte IM (imaginární) a re (real).

Snažil jsem se export vyzařovací diagram ke stolu a otevřete jej v aplikaci Excel, ale já nevím, co dělat dál, jak se plot různých vzorů z různých modelů do grafu? každý detail info bude appretiated!S pozdravem!

Jsem připojený vyzařovací diagram zakreslené s aplikací Excel.

Dejte mi vědět, jestli je to užitečné. [/ Img]

Nemůžu dát jiné grafech do jediného aplikaci Excel, ale mám otázku: jak hodnota návratnosti ztráty v dB nižší než nula, grafu je obráceně vertikálně, pozitivním směru osy y bodu dolů, jak řešit tento Problém pak?
Děkuji předem!

Je snazší ukázat, jak to udělat, že pokud
jste post excel soubor.

Moje otázka je uveden v souboru: Jak přidat horizontální oblasti měřítku? často je frekvenční ose.čeká na vaši odpověď, děkuji!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Použití systému MATLAB pro vykreslení různých data tabulky je velmi pohodlné.

Jsem opravil.
Přejmenovat. Xls.pdf se. Xls.

Doufám, že poznáte mou pomoc.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back