nějaký dotaz ohledně potápěč krokového motoru a čipovou UPD16835

I

iceplanet

Guest
Existuje nějaký chlápek tady udělat někomu něco o ovladač krokového motoru, jsem zmaten pomocí čipu UPD16835 společnosti NEC.Vzhledem k tomu, že je použití zpětné vazby (R a srovnávací), aby fuction PWM, poté, co je Do fungování vrtulníku v čipu.
Doufám, někdo mi dát nějaké rady, díky za předem.

Jestli máte na mysli krokový motor IC ovladač, pak zkuste ULN 2803 / 2003.Jeho velmi snadno proveditelný

Za prvé, díky za rady.ULC2803 je dobrá volba pro vestavěné H-můstek k řízení krokového motoru, ale i obavy o další ovládací obvod H-můstek.Jako je kontrola PWM, zpětná vazba současné snímání a podobně.Tyto tecnologies se uplatňuje v UPD16835, ale já nevím, jak to fuction.Přečetl jsem si katalogový list v UPD16835, ale jsem zmatená.

1 IC je pojmenován L293D

Jen si přečtěte tento, a uvidíme, jestli to je dobré i pro vás.Myslím, že by váš problém vyřešit.
Little plné ruce práce s kancelářskou práci.je třeba nějaký čas projít si pdf soubor a jistě vám řešení.Dejte mi 2 dny čas,
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

to je dobrá volba použít L293 spolu s LM339 postavit krokového motoru řidiči jako zpětná vazba pro okruh, myslím.Ale myslím, že to je obtížné pro L293 realizovat MicroStep UPD16835 ovládání, které může dělat.

dlouho za radu.^ _ ^

čtení pdf pro Váš požadavek, ale je to také dobré.se vrátí na své Querry.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Thanks for vždy týkají sbout moje téma.Nyní vzhledem ke složitosti upd16835, já mít tendenci další čipy.Přečtěte si pdf nabídnuto, že je dobré, ale ještě než jsem potřeboval.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back