nějaký dotaz ohledně výstupu kondenzátoru LDO

L

leebluer

Guest
V novinách, je větší výstupní kondenzátor slouží k dosažení lepších přechodů Charakter LDO, většinou větší než 2.2UF.
Ale v některých Notes produkty Aplikace, pouze 0.1UF výstupní kondenzátor je dost pro LDO.Existuje nějaké jiné struktury?Nemám ponětí o tom.
Pokud je to možné, prosím, pomozte mi vymyslet.

Thanks in advance

leebluer napsal:

V novinách, je větší výstupní kondenzátor slouží k dosažení lepších přechodů Charakter LDO, většinou větší než 2.2UF.

Ale v některých Notes produkty Aplikace, pouze 0.1UF výstupní kondenzátor je dost pro LDO.
Existuje nějaké jiné struktury?
Nemám ponětí o tom.

Pokud je to možné, prosím, pomozte mi vymyslet.Thanks in advance

čtveřice napsal:.........................

Záleží na tom, v ruce LDO-design & přijatelném rozsahu přechodných ...

Zdá se, že soud rozhodne zpravidla dominantní pól LDO.Tak když je malý dvůr použil, mohl LDO vedení udržet stabilní?V simulaci, klasické konstrukce je těžké dosáhnout stability s 0.1UF soudu.Existuje nějaká jiná možnost?

[quote = "LVW"]čtveřice napsal:.........................

Záleží na tom, v ruce LDO-design & přijatelném rozsahu přechodných ...

Citace: Tak, pokud je použit malý dvůr, mohla LDO vedení udržet stabilní?
V simulaci, klasické konstrukce je těžké dosáhnout stability s 0.1UF soudu.
Existuje nějaká jiná možnost?Další možností je použít další náhrady obvodového nebo před chyby zesilovače.

LVW, Thanks a lot.

Mohl byste mi prosím vysvětlit více o 'využití další náhrady obvodového nebo před chyby zesilovače'?

Já o tom nic nevíte.A pokud je to možné, mohl doporučit nějaký papír nebo jiné?

Díky!

LVW napsal:Citace: Tak, pokud je použit malý dvůr, mohla LDO vedení udržet stabilní?V simulaci, klasické konstrukce je těžké dosáhnout stability s 0.1UF soudu.Existuje nějaká jiná možnost?Další možností je použít další náhrady obvodového nebo před chyby zesilovače.

Struktur, které mají nižší výkon čepice se nazývají interně kompenzovány LDOs.Většinu času v těchto ldos druhé pole (o / p chyb amp / buffer)
tvoří dominantní.a není-li udržet určitou vzdálenost mezi O / P pólu a druhý pól.

leebluer napsal:

LVW, Thanks a lot.

Mohl byste mi prosím vysvětlit více o 'využití další náhrady obvodového nebo před chyby zesilovače'?

LVW, jste se pokusit realizovat myšlenku v prvním přiložený papír?, Jsem se pokusil zavést dříve, ale to jsem narážela na problémy (stejné problémy jsem vyslán v tématu o rozporu mezi přechodné & analýzu stability http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=317350&highlight =).

čtveřice napsal:

LVW, jste se pokusit realizovat myšlenku v prvním přiložený papír?

LVW napsal:čtveřice napsal:

LVW, jste se pokusit realizovat myšlenku v prvním přiložený papír?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back